Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Jolly

Jolly is de eerste witte pup die deze winter is opgevangen in het Zeehondencentrum. Ze was slechts een paar dagen oud toen ze na een storm op Terschelling aanspoelde. Ze is tijdens haar verblijf online te volgen. Adopteer haar en ontvang het adoptiecertificaat thuisgestuurd!

Jolly

Oreo

Oreo is de eerste Grijze zeehondenpup van de winter. Door een storm is ze op 9 december over de dijk bij de Groningse kust terecht gekomen. Ze was al verhaard, maar met een gewicht van slechts 10 kilo was ze sterk vermagerd. Help jij Oreo om gezond en wel terug te keren naar zee? 

oreo

Samhain

Langs de Noord Hollandse kust werd op 11 november een klein zeehondje gevonden met bloed om haar bek. Samhain heeft een longworminfectie. Ze was verzwakt  en had een wond op haar achterpoot. Ze is naar het Zeehondencentrum gebracht om behandeld te worden.

samhain

Kiki

Kiki is een jonge Gewone zeehond met een longworminfectie. Hij is op 9 december ziek aangetroffen langs het strand van Ameland. Door de longworminfectie heeft hij het heel benauwd en ademt hij erg zwaar. Wil jij de behandeling van Kiki ondersteunen met een adoptie of donatie? 

kiki

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  Kijk snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees meer