Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich, een jonge Grijze zeehond, is vernoemd naar de Duits-Amerikaanse actrice die wereldberoemd was in de jaren '40 en '50. Ze was gevonden op het strand; zwak, zwaar ademend en gewond. Ze woog slechts 16 kilo. Marlene werd naar de opvang gebracht en hopelijk wordt ze weer beter. 

adopteer mij

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson is de naam van de actrice die Hermelien in de Harry Potter films speelt, maar ook de naam van dit zeehondje. Emma werd op 13 maart ernstig ziek gevonden in Zuid-Holland. Ze was erg verzwakt door een longworminfectie, maar ze knapt al wat op. Wil jij haar steunen?

adopteer mij

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey is de werelberoemde tv-presentatrice en ook de naam van deze jonge zeehond. Zij is op 12 maart ziek aangetroffen op Vlieland. Door de longworminfectie heeft zij het heel benauwd. Wil jij de behandeling van Oprah ondersteunen met een adoptie of donatie? 

adopteer mij

Marie Curie

Marie Curie

Deze zeehond is vernoemd naar de wereldberoemde wetenschapper Marie Curie. Op 18 maart werd deze jonge Grijze zeehond gevonden langs de kust van Noord-Holland. Marie Curie bleeft vijf dagen op dezelfde plek liggen en raakte steeds meer verzwakt. Help je haar een handje?

adopteer mij

Barbera van M-S

Barbera van M-S

Deze zeehond is vernoemd naar Barbera van Meerten-Schilperoort: zij kwam op voor vrouwenrechten in de 18e eeuw. Barbera van M-S komt van Noord-Holland, daar is zij op 12 maart gevonden met een ernstige longworminfectie. Zij moet nog een tijdje aansterken, wil jij haar helpen?

adopteer mij

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai is vernoemd naar de wereldberoemde Pakistaanse vrouw die opkomt voor meisjesonderwijs. Op 3 maart werd zeehondje Malala gevonden langs de Noord-Hollandse kust, verzwakt door een longworminfectie maar inmiddels gaat het beter! Wil jij haar steunen?

adopteer mij

Speciaal voor moederdag

Speciaal voor moederdag

Bij een adoptie als cadeau voor moederdag krijg je een adoptiecertficaat met jouw persoonlijke boodschap erop en doen wij er nog een gezins-entreekaart en een dikke reep van Tony's Chocolonely bij!

Lees meer

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  Kijk snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees meer

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!