Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Diego

Diego is een jonge Gewone zeehond met een longworminfectie. Hij is op 28 oktober ziek aangetroffen langs de kust van Noord-Holland. Door de longworminfectie heeft hij het heel benauwd en ademt hij erg zwaar. Wil jij de behandeling van Diego ondersteunen met een adoptie of donatie? 

Diego

Kiba

Kiba is een jonge Gewone zeehond van enkele maanden oud met een luchtwegaandoening. Ernstig verzwakt werd hij op 28 oktober gevonden langs de Zuid-Hollandse kust. Hij wordt nu behandeld en gelukkig knapt hij al weer wat op. Wil jij Kiba ook helpen? Van één adoptie kan hij een week lang eten!Kiba

Murkie

Dit jonge mannetje is 22 oktober gevonden op het strand van Terschelling. Murkie was erg vermagerd en ademde zwaar door een longworminfectie. Hij is toen overgebracht naar het Zeehondencentrum. Inmiddels gaat het iets beter, maar Murkie kan alle hulp goed gebruiken. Help je mee?   

Murkie

Pepper

Op 26 september werd Pepper binnengebracht vanaf Ameland. Door een longworm infectie kon hij moeilijk ademhalen en was hij verzwakt geraakt. Pepper is overgebracht naar een quarantaine unit waar hij zal blijven zolang hij medicatie krijgt. Als hij beter is, mag hij naar een buitenbadje.

PEPPER

Levi

Levi was maar 12 kilo toen hij op 1 oktober op Ameland gevonden werd. De eerste week was het spannend, zou hij het halen? Intussen is hij al bijna 4 kilo gegroeid en gaat het goed met hem. Maar hij moet nog wel veel groeien. Van één symbolische adoptie kan hij een week eten, help jij hem?

Levi

Sol

Gewone zeehond Sol is een mannetje van nog geen half jaar oud. Hij is op 24 september gevonden op Ameland met een bebloede snuit. Sol heeft een longworm infectie waardoor hij bloed ophoest en erg benauwd is. Daar wordt hij nu voor behandeld. Help je Sol een handje?

Sol

Leviosa

Leviosa is een Gewone zeehond van ongeveer 6 maanden oud. Hij is op 28 augustus vanuit Noord Holland opgevangen vanwege een longworminfectie waardoor hij heel erg benauwd was. Daar wordt hij nu voor behandeld en hij begint gelukkig alweer wat op te knappen.

Leviosa

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.