Bestellen en betalen

Op de website kun je betalen met iDEAL en Paypal. Op aanvraag is betaling via bankoverschrijving en factuur ook mogelijk. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per e-mail en de factuur van je bestelling. Bij overschrijving kun je het bedrag overmaken op: Rabobank rekening IBAN: NL35RABO0316049190 tav Stichting zeehondencentrum Pieterburen ovv factuurnummer. Verzending en bezorging De producten worden voor je ingepakt en verzonden in een kartonnen doos of beschermende verzendenvelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. We proberen alle producten binnen drie tot vijf werkdagen op de post te doen, tenzij anders aangegeven bij de bestelling. Let op dat sommige pakketten niet op zaterdag worden bezorgd en pas de maandag of dinsdag daarop volgend kunnen worden aangeboden. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op via info@zeehondencentrum.nl. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen!

Verzendkosten

Wanneer je een online bestelling plaatst voor producten bij het zeehondencentrum Pieterburen worden er verzendkosten in rekening gebracht. Tarieven zijn afhankelijk van de soort aankoop en zijn altijd vermeld op het bestelformulier voordat je de betaling afrond. Alle bedragen zijn inclusief BTW, de verzendkosten worden apart berekend. Wil je iets laten opsturen naar een ander land in de EU, neem dan contact met ons op! Het is ook mogelijk om je bestelling zelf op te halen bij het bezoekerscentrum in Pieterburen. Geef dit aan bij het afrekenen van je bestelling. Bij afhalen bij het bezoekerscentrum worden geen verzendkosten berekend.

Retourneren of ruilen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je blij bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan horen we dat graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact met ons op via info@zeehondencentrum.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele/ ongedragen staat met labels en eventuele verpakking) en ontvangt van ons een vervangend product, of we boeken de gemaakte kosten – inclusief de gemaakte verzendkosten – terug. Als er echt iets mis is aan het product, of het is beschadigd en niet compleet, laat het dan vooral weten! In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het routerneren voor de koper.

Privacy en veiligheid

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen via onze website worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order en onze eigen administratie. Ze zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Wij doen er alles aan om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Wij beloven je privacy ongeschonden te laten. Dit doen wij op de volgende manieren:

  • Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
  • Je persoonlijke informatie wordt opgeslagen in een beveiligde, niet-publieke database.
  • Je transactiegegevens worden beveiligd over het internet verstuurd zodat niemand de kans krijgt om je gegevens te onderscheppen.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je bestelling af te bevestigen. Daarna kun je wel onze nieuwsbrief ontvangen maar altijd met de mogelijkheid je af te melden.

Als je geen e-mails van ons meer wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden uitschrijven door te klikken op de links onderin je ontvangen e-mails. Als je een bestelling plaatst op onze website, kunnen wij de volgende gegevens van je vragen:

  • Je naam en adres. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product goed af te handelen.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer, zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling.
  • Betalingsinformatie, zoals je creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om je bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd..