Kom je zeehonden kijken in de herfstvakantie? Van 12 t/m 27 oktober organiseert Zeehondencentrum Pieterburen dagelijks extra leuke en leerzame activiteiten. Onze medewerkers staan de hele dag klaar om informatie aan te bieden en leuke, interessante verhalen over zeehonden te vertellen.

 

hashtag nl

 

DAGELIJKS TE DOEN in de herfstvakantie

Rondleiding met gids
Met een gids maak je een rondgang achter de schermen van het Zeehondencentrum en leer je alles over zeehonden en dit speciale ziekenhuis. Je kunt tijdens de rondleiding eventjes achter de deuren kijken die anders voor publiek gesloten blijven. Er zijn dagelijks meerdere rondleidingen, maar vol = vol. Dus reserveer snel!

11.00 uur: Rondleiding met gids*
13.00 uur: Rondleiding met gids*
15.00 uur:
Rondleiding met gids*
* €3.50 p.p. reserveer hier jouw rondleiding met gids

Presentatie bij de zeehonden
Wil jij weten waarom de zeehonden in de opvang terecht zijn gekomen en in welke fases ze verblijven? Tijdens het voeren in de middag staat een medewerker bij een zeehondenverblijf klaar om je meer te vertellen over de zeehonden die je daar ziet en hoe het opvangen van zeehonden werkt. Deze presentatie is meestal rond 14:30 uur maar kan per dag iets afwijken.

Zeehonden spotten en zeehonden vrijlaten
In de herfstvakantie vaart de Happy Seal regelmatig uit om zeehonden in hun eigen leefomgeving te spotten of om herstelde dieren uit de opvang weer vrij te laten. Alle afvaarten vind je op de activiteitenkalender en daar kun je direct een plaatsje aan boord reserveren.

Beach Cleanups
Kom je helpen opruimen van (plastic) afval langs de Groninger kust? Voor alle leeftijden, deelname is gratis. 

 

Seal you soon!

Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs, giften en entreegelden. Met jouw bezoek draag jij bij aan de verzorging van de zeehonden in het Zeehondencentrum! Koop je entreekaartje voor het Zeehondencentrum online met korting of gewoon aan de balie. Of word donateur en je hebt altijd gratis toegang!

entreekaartjes