Kom langs

Zeehondencentrum in Pieterburen is dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur. Kijk mee met de verzorging van zeehonden, leer meer over het leefgebied van de zeehond, de Waddenzee, en doe zelf onderzoek naar het welzijn van de zeehond door bijvoorbeeld parasieten onder de loep te nemen.

Kies je ticket voor een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen en betaal eenvoudig online. Of kies voor de Combiticket als je een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen wilt combineren met een bezoek aan DoeZoo in Leens.

Koop je entreeticket online met korting in drie eenvoudige stappen online en ontvang deze direct per email. 

koop ticket

Introductie aanbieding! Het hele jaar zeehonden kijken en buitenspelen op de Waddenspeelplaats. Dat kan met de Wadpas; de jaarkaart voor het Zeehondencentrum Pieterburen.

Wadpas

Combineer je bezoek aan het Zeehondencentrum Pieterburen met een bezoek aan Doezoo waarbij je slangen, vogelspinnen, neusberen en ook veel andere insecten tegen gaat komen.

Koop combiticket

Naast een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen organiseren we extra activiteiten zoals een rondleiding achter de schermen, boottochten waarbij we zeehonden gaan vrijlaten, waddensafari’s en meer.

Activiteiten

Dagje uit, een kinderfeestje geven of een dagje meewerken met een ervaren zeehondenverzorger. Bekijk hier de mogelijkheden.

Arrangementen

Heb je nog vragen omtrent je bezoek, reserveringen of de dieren in het Zeehondencentrum? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen.

Lees meer