Zeehondencentrum in Pieterburen is van woensdag t/m zondag geopend van 10:00-17:00 uur. Kijk mee met de verzorging van zeehonden, leer meer over het leefgebied van de zeehond, de Waddenzee, en doe zelf onderzoek naar het welzijn van de zeehond door bijvoorbeeld parasieten onder de loep te nemen.

Kies je ticket voor een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen en betaal eenvoudig online. Of kies voor de Combiticket als je een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen wilt combineren met een bezoek aan DoeZoo in Leens.

Koop je entreeticket online met korting in drie eenvoudige stappen online en ontvang deze direct per email. Heb jij de actiecode in de folder gevonden? Dan kun je tot 1 mei 2018 met je online ticket ook nog eens kans maken om de vrijlating van zeehonden bij te wonen met 2 personen!

koop ticket

Combineer je bezoek aan het Zeehondencentrum Pieterburen met een bezoek aan Doezoo waarbij je slangen, vogelspinnen, neusberen en ook veel andere insecten tegen gaat komen.

Koop combiticket

Naast een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen organiseren we extra activiteiten zoals een rondleiding achter de schermen, boottochten waarbij we zeehonden gaan vrijlaten, waddensafari’s en meer.

Activiteiten

Dagje uit met ouderen, een kinderfeestje geven of een dagje meewerken met een ervaren zeehondenverzorger. Bekijk hier de mogelijkheden.

Arrangementen

Heb je nog vragen omtrent je bezoek, reserveringen of de dieren in het Zeehondencentrum? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen.

Lees meer