Zeehondencentrum in Pieterburen is van woensdag t/m zondag geopend van 10:00-17:00 uur. Kijk mee met de verzorging van zeehonden, leer meer over het leefgebied van de zeehond, de Waddenzee, en doe zelf onderzoek naar het welzijn van de zeehond door bijvoorbeeld parasieten onder de loep te nemen.

Kies je ticket voor een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen en betaal eenvoudig online. Profiteer van online korting op de reguliere tickets of kies voor de Combiticket als je een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen wilt combineren met een bezoek aan DoeZoo in Leens.

vanaf 5Koop je entreeticket in drie eenvoudige stappen online en profiteer van de korting.

koop ticket

1150

Combineer je bezoek aan het Zeehondencentrum Pieterburen met een bezoek aan Doezoo waarbij je slangen, vogelspinnen, neusberen en ook veel andere insecten tegen gaat komen.

Koop combiticket

Naast een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen organiseren we extra activiteiten zoals een rondleiding achter de schermen, boottochten waarbij we zeehonden gaan vrijlaten, waddensafari’s en meer.

Activiteiten

Dagje uit met ouderen, een kinderfeestje geven of een dagje meewerken met een ervaren zeehondenverzorger. Bekijk hier de mogelijkheden.

Arrangementen