Een kijkje achter de schermen, mee gaan om zeehonden vrij te laten, een dagje meewerken met een ervaren zeehondenverzorger of een kinderfeestje bij de zeehonden? Het kan! Je moet wel even reserveren, het liefst tenminste 48 uur van te voren. Reserveren kan telefonisch of per email. Natuurlijk kunnen we ook arrangementen op maat verzorgen, we denken graag met je mee!

Voor telefonische reserveringen kun je bellen (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00-17:00 uur) met: 0595-526526

Zeehonden vrijlaten

Zeehonden vrijlaten

Soms is het mogelijk om bij de vrijlating van zeehonden te zijn, een onvergetelijk moment. Wil je dit een keer meemaken? Lees dan snel verder

Lees meer...
Waddenexcursies

Waddenexcursies

Vaar met ons mee over Werelderfgoed Waddenzee, laat je betoveren door dit prachtige gebied en ontmoet haar voornaamste bewoner: de zeehond.

Lees meer...
Rondleidingen

Rondleidingen

Kijk eens achter de schermen, kom op plekken waar anders geen bezoekers komen en zie wat er allemaal bij de zorg voor de zeehonden komt kijken!

Lees meer...
Zeehonden verzorgen

Zeehonden verzorgen

Op speciale dagen en op speciale uren is er gelegenheid om een dagje mee te werken met de zeehondenverzorgers van het centrum.

Lees meer

Wadlopen

Wadlopen

In samenwerking met Dijkstra's Wadlooptochten kun je een bezoek aan de zeehonden combineren met een prachtige tocht over het Wad.

Reserveer nu