Zeehonden vrijlaten op het Wad

We varen regelmatig uit om zeehonden ergens op de Waddenzee vrij te laten. Wanneer er tochten gepland zijn, kun je deze vinden op onze activiteitenkalender en daar kun je ook direct een plaats aan boord reserveren. Met een klein gezelschap varen we dan uit om met elkaar de zeehonden vrij te laten. Bij elk tocht zijn er tenminste 2, maximaal 5 dieren aanwezig. Indien mogelijk gaan we van boord om ze op een zandplaat vrij te laten. Als het getij dit niet toelaat, laten we ze vrij vanaf een ponton.

 

Kalender


Zelf een zeehond vrijlaten

Wil je niet alleen zien hoe de zeehonden worden vrijgelaten maar echt zelf een zeehond vrijlaten? Dat is alleen mogelijk bij een exclusieve adoptie. Voor 500 euro adopteer je een zeehond en dan mag je hem/haar zelf een naam geven, komen bezoeken en natuurlijk zelf weer vrijlaten. We gaan dan speciaal met jou en een paar andere adoptanten naar een hele mooie plek en daar beleef je de vrijlating op haar mooist. In alle rust en stilte in een unieke omgeving. Een onvergetelijke ervaring! Meer weten? Bel 0595-526526.

Geen tochten gepland of een andere keer meevaren?

Laat je emailadres achter en je ontvangt automatisch bericht als er nieuwe data gepland zijn!

Meld je aan voor de mailinglijst list

Nieuwsbrieven
 
 
 
 
Zeehonden vrijlaten

Zeehonden vrijlaten

Soms is het mogelijk om bij de vrijlating van zeehonden te zijn, een onvergetelijk moment. Wil je dit een keer meemaken? Lees dan snel verder

Lees meer...
Waddenexcursies

Waddenexcursies

Vaar met ons mee over Werelderfgoed Waddenzee, laat je betoveren door dit prachtige gebied en ontmoet haar voornaamste bewoner: de zeehond.

Lees meer...
Rondleidingen

Rondleidingen

Kijk eens achter de schermen, kom op plekken waar anders geen bezoekers komen en zie wat er allemaal bij de zorg voor de zeehonden komt kijken!

Lees meer...
Zeehonden verzorgen

Zeehonden verzorgen

Op speciale dagen en op speciale uren is er gelegenheid om een dagje mee te werken met de zeehondenverzorgers van het centrum.

Lees meer...
Wadlopen

Wadlopen

In samenwerking met Dijkstra's Wadlooptochten kun je een bezoek aan de zeehonden combineren met een prachtige tocht over het Wad.

Reserveer nu