en vlag 20

zeezoogdierdagen 2018

 

Meld je hier aan

 

De werkgroep Zeezoogdieren van de Zoogdiervereniging organiseert in 2018 de Zeezoogdierdagen in samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen en de Rijksuniversiteit Groningen in het hoge noorden. Vandaar dat het Arctisch gebied, zeehonden en genetisch onderzoek de thema's van de lezingen zullen zijn. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten zoals een zeezoogdiermarkt, een fototentoonstelling en op de zondag de mogelijkheid om het Zeehondencentrum Pieterburen te bezoeken!

Het hele programma is gratis, maar aanmelding is verplicht. Eventueel is er tegen een kleine vergoeding een lunch en/of diner te reserveren. Het aantal plaatsen is beperkt, geef je dus snel op!

Programma 10 februari

Programma 10 februari

Zaterdag 10 februari willen we je verwelkomen in het oude Biologisch Centrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Verschillende sprekers zullen deze dag over hun passie, activiteiten en onderzoek rondom zeezoogdieren spreken.

Lees meer
Programma 11 februari

Programma 11 februari

Zondag 11 februari worden alle aanwezigen van de Zeezoogdierdagen 2018 uitgenodigd voor een excursie naar het Zeehondencentrum in Pieterburen. Geregistreerde deelnemers hoeven geen entree te betalen en krijgen die dag speciale activiteiten aangeboden.

Lees meer
Praktische informatie