Skip to main content

Eten en drinken

Het Zeehondencentrum heeft een eigen restaurant: het Zomerpaviljoen. In het paviljoen serveren we eten en drinken, wat zoveel mogelijk uit de buurt komt. Lekkere lokale producten dus!

Geniet van eten en drinken op het terras bij het Zomerpaviljoen van het Zeehondencentrum

Openingstijden

Het Zomerpaviljoen is van 1 april tot en met 31 oktober van 10:00 tot 17:00 elke dag geopend. Wanneer het restaurant sluit, hebben we in het bezoekerscentrum ook een koffiemachine en een snoepautomaat voor de kleine trek.

“We serveren eten en drinken, wat zoveel mogelijk uit de buurt komt.”

Reserveren is niet nodig

Het is niet nodig om te reserveren. Je kan zowel binnen als buiten zitten bij ons restaurant. In beide gevallen is er plek voor kinderen om te spelen. En dat terwijl je zelf geniet van koffie en een gebakje of een lekkere lunch. Dat klinkt toch heerlijk?

Wist je dat…

Het is – in overleg – mogelijk om het paviljoen af te huren. Bij groepen vanaf 15 personen kunnen we een groepskorting aanbieden van 20% op de entree en mogelijkheid om neer te strijken op het terras. Ook is het mogelijk om jouw kinderfeestje te vieren bij het Zomerpaviljoen. Jouw verjaardag op een leuke, lekkere én leerzame manier! Alle groepsbezoeken en bijbehorende verzoeken kunnen per mail worden ingediend: reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Goed bereikbaar

Ons Zomerpaviljoen ligt achter op ons terrein. Dat betekent dat je eerst door onze Waddentuin moet lopen om er te komen. Via een kronkelend schelpenpad kom je op het terras uit. Een leuk wandeltochtje om te maken! Ook rolstoelgebruikers kunnen via deze route bij het paviljoen komen. Het pad is breed genoeg om te gebruiken met een rolstoel of kinderwagen.