doortje met donateurs

Als donateur heb je een streepje voor. Je kunt exclusief gebruik maken van speciale aanbiedingen en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd (zie onderaan deze pagina). Zo kun je bijvoorbeeld naar de speciale donateursdagen komen en krijg je korting in de winkel en op bijzondere vaartochten. 

Natuurlijk heb je ook onbeperkt gratis toegang tot het Zeehondencentrum. Het team staat altijd klaar om je te ontvangen en meer te laten zien hun werk. Op deze plek vind je alle informatie en de aanbiedingen waar jij als donateur gebruik van kunt maken! 

Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van haar giften en donaties. Van entreegelden en ook nalatenschappen. Dankzij jouw hulp kunnen wij ons werk doen en zeehonden in nood blijven helpen.

Nuttige informatie voor donateurs

Donateurshop

DONATEURSHOP

Speciaal voor jou hebben wij een aantal leuke en actuele artikelen uit ons assortiment geselecteerd die thuisgestuurd kunt krijgen. Deze artikelen zijn voor jou exclusief verkrijgbaar of met speciale donateurskorting. De aanbiedingen zullen regelmatig vernieuwd worden.

Lees meer

Administratie

ADMINISTRATIE

Heb je vragen over je donateurschap of wil je een wijziging doorgeven? Neem contact op met de donateurs administratie. Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9:00-15:00 uur. 

Email: donatie@zeehondencentrum.nl
Telefoon: +31 (0)595 - 526 526

Donateurspas

DONATEURSPAS

Sinds 2019 is er een nieuwe donateurspas en deze wordt niet, zoals je gewend bent, automatisch toegestuurd. De nieuwe pas ligt voor je klaar in Pieterburen heeft een heleboel voordelen. Lees verder en ontdek wat de nieuwe donateurspas voor jou betekent.

Lees meer

FISCAAL AFTREKBAAR

Zeehondencentrum Pieterburen is een Erkend Goed Doel met het CBF keurmerk en de ANBI status. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat jouw gift echt ten goede komt aan de zeehonden. Dankzij de ANBI status kan jouw gift ook nog eens fiscaal aftrekbaar zijn!

Lees meer...

SCHENKEN & NALATEN

notarisfolderMeer weten over schenken en nalaten? Vraag het informatieboekje Schenken & Nalaten aan en wij sturen het gratis naar je toe. Bellen kan ook:  0595-526526.

Gratis aanvragen

ROBBENBULLETIN

Het Robbenbulletin is de halfjaarlijkse nieuwsbrief voor donateurs. Daarin worden donateurs geïnformeerd over het laatste nieuws en ontwikkelingen. Deze nieuwsbrief komt tweemaal per jaar uit; in januari en juni. Lees hier de laatste editie.

Lees nu

ADRES

Bezoek- en correspondentieadres:

Zeehondencentrum Pieterburen
Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen.

OPENINGSTIJDEN

Het Zeehondencentrum is dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur.

Met je donateurspas heb je altijd gratis entree voor het hele gezin!

BANK

Algemeen rekeningnummer:
IBAN: NL19INGB0000008020
BIC: INGBNL2A

t.n.v. Stichting Zeehondencentrum Pieterburen