Exclusief voor donateurs

zeehondU bent belangrijk voor ons als nauw betrokkene van het Zeehondencentrum. Daarom willen wij u graag uitnodigen om u tijdens onze speciale donateursdagen persoonlijk te informeren over alle recente ontwikkelingen in Pieterburen. De donateursdagen zijn dit jaar gepland op zaterdag 28 en zondag 29 september. U kunt hierbij kiezen voor een ochtend- of middagprogramma.

Het wordt een informatieve dag met natuurlijk ook een kijkje achter de schermen. U ontmoet niet alleen de zeehonden maar ook de medewerkers, de verzorgers en de dierenartsen die dagelijks met ze werken. Een gedreven team dat zich met veel liefde en passie voor de zeehonden inzet. Daarnaast is er alle ruimte tot het stellen van vragen.

Deelname aan deze donateursdag is kosteloos, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk heel welkom. U kunt zich hieronder opgeven:

  1. Neem de datum en het  tijdstip van uw keuze
  2. Klik op de titel (in blauw)
  3. Klik daarna op de blauwe knop RESERVEREN
  4. Doorloop daarna de stappen en rond uw reservering af 

u ontvangt een bevestiging per email. In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen adviseren wij u snel te reageren. Wij gaan er gezellige en inspirerende dagen van maken en kijken er naar uit om u te begroeten!

Geen evenementen