Rondleiding met gids

Van 15 december 14:00 tot 14:40
+31 (0)595 526526 (tussen 9:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 16 x Rondleiding (€ 3.50)

Met een gids maak je een rondgang achter de schermen van het Zeehondencentrum en leer je van alles over zeehonden en dit speciale ziekenhuis. Je kunt tijdens deze rondleiding eventjes achter de deuren kijken die anders voor publiek gesloten blijven. Tijdens de rondleiding kom je wat dichter bij de zeehonden bassins, loop je langs quarantaines en de operatiekamer. In de viskeuken zie je waar de voedingen voor de zeehonden gemaakt worden en natuurlijk kun je een kijkje nemen in de intakeruimte waar de dieren binnengebracht worden.

Deze tour kan tot 24 uur voor aanvang online gereserveerd worden, daarna uitsluitend nog via kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum.

Rondleiding volgeboekt? Geen paniek want je kunt natuurlijk gewoon op bezoek komen om de zeehonden te zien en in het bezoekerscentrum is heel veel te zien en te ontdekken! Voor reserveren voor groepen gelden aangepaste tarieven/voorwaarden.

Goed om te weten

De inhoud van deze rondleiding is gericht op volwassenen. Het leeftijd advies is daarom minimaal 6 jaar. Jongere kinderen kunnen natuurlijk deelnemen op verantwoording van de ouders maar betalen dezelfde prijs, dit geldt voor alle leeftijden. Achter de schermen is geen plaats voor buggy’s of wandelwagens en de ruimten zijn beperkt rolstoel toegankelijk.