De eerste huiler van dit seizoen is een kerstpupje, ze kreeg de toepasselijke naam Tió naar de Catalaanse kersttraditie omdat ze op eerste kerstdag werd gevonden. Kleine Tió is een pup van de Grijze zeehond en raakte haar moeder kwijt in de buurt van Den Helder.

Allemaal vlekjes

Allemaal vlekjes

Woensdag, 15 februari 2017

Ze ligt zoveel ze kan in het water, maar als ze dan even op de kant ligt om een paar visjes van de verzorgers aan te nemen zien we pas hoe mooi ze is. Tió wordt groot!

Lees meer
De hele dag spelen

De hele dag spelen

Woensdag, 1 februari 2017

Tió heeft gezelschap gekregen van nog meer zeehonden. Ze was al niet alleen maar nu heeft ze meer kameraadjes en spat het water soms tegen de ramen op als ze achter elkaar aanzitten.

Lees meer
Lekker zwemmen

Lekker zwemmen

Maandag, 23 januari 2017

Nu de witte vacht bijna helemaal weg is kan Tió zwemmen. En dat doet ze graag! We zien haar meer in het water dan dat ze op de kant ligt. Ze is nu te zien in het binnenbad voor bezoekers.

Lees meer
Witte pups worden grijs

Witte pups worden grijs

Dinsdag, 10 januari 2017

Kleine pups worden groot. En kleine witte pups worden eerst grijs. Tió's witte vacht begint langzamerhand plaats te maken voor de grijze vacht en je ziet per dag een kleine pup groter worden.

Lees meer
Kerstpup Tió

Kerstpup Tió

Zondag, 25 december 2016

De eerste huiler van dit seizoen is een kerstpupje, ze kreeg de toepasselijke naam Tió naar de Catalaanse kersttraditie. Kleine Tió is een pup van de Grijze zeehond.

Lees meer