Medewerker horeca oproep

Zeehondencentrum Pieterburen. Wij zijn op zoek naar een enthousiast gastvrouw/heer op oproepbasis. 

Wie zijn wij?

We stellen we ons graag even aan je voor. Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen, je kent ons vast. Wij zijn hét zeehondenziekenhuis van Europa. Maar we doen veel meer dan zeehonden opvangen en verzorgen. Meer en meer verleggen wij onze focus naar de toekomst van het Waddengebied waarin mens en natuur met elkaar in balans zijn, waarbij we veel verder kijken dan het individuele dier. Wij maken mensen bewust en werken aan een betere relatie tussen mens en natuur. Voor nu en in de toekomst. Dat begint in het Waddengebied vanuit het Werelderfgoedcentrum maar reikt tot ver daarbuiten. De zeehond is daarin een belangrijke graadmeter. Hier maken wij ons hard voor. Nu nog vanuit Zeehondencentrum Pieterburen, maar na de bouw van het Werelderfgoedcentrum Waddenzee, in Lauwersoog. Doe je mee?

Onze waarden:

Bevlogen, voor een duurzame toekomst | Samen, als gemeenschap | Hands on, aan de slag

What are you going to do?

Samen met je collega’s werk je in ons “Paviljoen’. Je ontvangt onze bezoekers met een glimlach en geeft ze een welkom gevoel. Je bedient op ons terras en in het restaurant, je maakt in de keuken bestellingen klaar, je maakt schoon en je zorgt dat alles weer klaar staat voor de volgende dag. Je bent een visiteplaatje voor onze horeca en denkt actief mee over een efficiënte manier van werken.

Wie ben jij?

Als representatieve en enthousiaste gastvrouw/heer ontvang je onze bezoekers in “het Paviljoen” en draagt daarmee bij aan een fijne bezoekersbeleving. Je stapt ontspannen op mensen af en maakt makkelijk een praatje. Je houdt van aanpakken, je ziet het werk en je kunt zelfstandig je dag invullen. Bovendien heb je een flexibele instelling en je werkt ook in de weekenden.

We zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in de horeca.  Zowel onze bezoekers als je nieuwe collega’s komen overal vandaan, dus kennis van in ieder geval de Engelse en eventueel Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Doordat je dagelijks bij kunt dragen aan een betere wereld, zal je de belangrijkste drijfveer van je professionele leven ervaren: zingeving! Maar zingeving alleen betaalt de rekeningen niet, daarom ontvang je bij ons een salaris van maximaal €12,09 bruto (inclusief ORT) als je 21 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 21? Dan hanteren wij het minimumloon passend bij jouw leeftijd. Naast het geldende uurtarief betalen wij jouw opgebouwde vakantie uren uit. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een premievrije pensioenregeling. We bieden je in eerste instantie een oproepcontract voor de duur van het seizoen tot 1 oktober 2023.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan ontvangen we heel graag jouw motivatie en CV via: pno@zeehondencentrum.nl

Zolang deze vacature online staat, kan je reageren. Wij streven ernaar zo snel mogelijk op je sollicitatie te reageren. Pas je in het profiel en worden we blij van je motivatie? Dan nodigen we je gelijk uit voor een kennismakingsgesprek waarin we een mogelijke samenwerking verder met elkaar kunnen verkennen. We sluiten de vacature als wij onze ideale collega hebben gevonden.

Stel, je voldoet niet aan alles functie eisen, maar je bent wel enthousiast? Laat dat je er niet van weerhouden toch contact op te nemen.

Twijfel je nog en wil je nog wat vragen stellen? Dan kan je contact opnemen met Marlies Bregman  Marlies is bereikbaar via 06-20777718

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Report a seal. Seen a seal in need? Call 144 (24 hours a day available) Read more.