Medewerker technische dienst

Zeehondencentrum Pieterburen. Wij zijn op zoek naar een technische dienst medewerker voor 40 uur per week. Heb jij twee rechterhanden? Soliciteer nu!

Wie zijn wij?

We stellen we ons graag even aan je voor. Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen, je kent ons vast. Wij zijn hét zeehondenziekenhuis van Europa.  Maar we doen veel meer dan zeehonden opvangen en verzorgen. Meer en meer verleggen wij onze focus naar de toekomst van het Waddengebied waarin mens en natuur met elkaar in balans zijn, waarbij we veel verder kijken dan het individuele dier. Wij maken mensen bewust en werken aan een betere relatie tussen mens en natuur. Voor nu en in de toekomst. Dat begint in het Waddengebied vanuit het Werelderfgoedcentrum maar reikt tot ver daarbuiten. De zeehond is daarin een belangrijke graadmeter. Hier maken wij ons hard voor. Nu nog vanuit Zeehondencentrum Pieterburen, maar na de bouw van het Werelderfgoedcentrum Waddenzee, in Lauwersoog. Doe je mee?

Onze waarden: Bevlogen, voor een duurzame toekomst | Samen, als gemeenschap | Hands on, aan de slag |

What are you going to do?

Wij zoeken een allround technische dienst medewerker met twee rechterhanden. Ben jij zo iemand die overal een oplossing voor ziet en kan maken? Dan ben je bij ons meer dan welkom. Als medewerker technische dienst houd je je samen met je collega’s onder andere bezig met het onderhoud en de werking van diverse technische installaties. De focus hierbij ligt op het waterzuiveringsproces. Twee weekenden per maand werk je een paar uren in de ochtend aan controles van onze installaties.

Naast de werkzaamheden aan de technische installaties, voer je ook diverse onderhoudswerkzaamheden uit, aan en om het Zeehondencentrum Pieterburen. Je helpt ons met interne verhuizingen, draagt bij aan het creëren van een goede bezoekersbeleving van het bezoekerscentrum en je doet allerhande klussen. Ook is de groenvoorziening in en om ons centrum onderdeel van je takenpakket.

Zoals gezegd gaan we over 2 jaar verhuizen naar Lauwersoog. Dus vragen we je ook mee te denken over nodige ontwikkelingen nu in Pieterburen en straks in Lauwersoog. Je denkt mee en je doet mee.

Wie ben jij?

Je bent een alleskunner. Je ziet het werk en pakt het aan. Je draait je hand niet om voor een uitdaging maar gaat hem aan. Je hebt een sociale en collegiale mentaliteit en je bent een teamspeler.

We zoeken een collega die onze missie om bij te dragen aan een goede balans tussen mens en natuur onderstreept en uitdraagt.

En verder:  

  • Je hebt kennis van of eventueel ervaring met chemicaliën en waterzuivering (technische installaties);
  • Een rijbewijs B. Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, dit laatste is geen vereiste;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bij calamiteiten ben je bereid om in actie te komen;
  • Je beheerst de Engelse taal, omdat wij werken met een internationale groep medewerkers en wij binnen de organisatie veel in het Engels communiceren.

Wat bieden wij?

Doordat je dagelijks bij kunt dragen aan een betere wereld, zal je de belangrijkste drijfveer van je professionele leven ervaren: zingeving! Maar zingeving alleen betaalt de rekeningen niet, daarom ontvang je bij ons een salaris tussen de €1.934 en €2.400 euro bruto per maand op basis van een full time dienstverband (marktconform Goede Doelen salarissen).

Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld. We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar, met kans op verlenging.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan ontvangen we heel graag jouw motivatie en CV via: pno@zeehondencentrum.nl

Zolang deze vacature online staat, kan je reageren. Wij streven ernaar zo snel mogelijk op je sollicitatie te reageren. Pas je in het profiel en worden we blij van je motivatie? Dan nodigen we je gelijk uit voor een kennismakingsgesprek waarin we een mogelijk samenwerking verder met elkaar kunnen verkennen. We sluiten de vacature als wij onze ideale collega hebben gevonden.

Twijfel je nog en wil je nog wat vragen stellen? Dan kan je contact opnemen met Marten Jansen Teamleider Technische Dienst (interim). Marten is bereikbaar via: 06-53581306

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Report a seal. Seen a seal in need? Call 144 (24 hours a day available) Read more.