Relatiemanager B2B

Zeehondencentrum Pieterburen. Wij zijn op zoek naar een relatiemanager B2B die werkt aan het uitbreiden van ons zakelijk netwerk. De functie is 28-32 uur per week. Kom jij bij ons werken?

Wie zijn wij?

We stellen we ons graag even aan je voor. Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen, je kent ons vast. Wij zijn hét zeehondenziekenhuis van Europa.  Maar we doen veel meer dan zeehonden opvangen en verzorgen. Meer en meer verleggen wij onze focus naar de toekomst van het Waddengebied waarin mens en natuur met elkaar in balans zijn, waarbij we veel verder kijken dan het individuele dier. Wij maken mensen bewust en werken aan een betere relatie tussen mens en natuur. Voor nu en in de toekomst. Dat begint in het Waddengebied maar reikt tot ver daarbuiten. De zeehond is daarin een belangrijke graadmeter. Hier maken wij ons hard voor. Nu nog vanuit Zeehondencentrum Pieterburen, maar na de bouw van het Werelderfgoedcentrum Waddenzee, in Lauwersoog. Doe je mee?

Onze waarden:

Bevlogen, voor een duurzame toekomst | Samen, als gemeenschap | Hands on, aan de slag

Wat ga je doen als relatiemanager B2B?

Wij zoeken een creatieve Relatiemanager B2B, die vanuit Zeehondencentrum Pieterburen werkt aan het uitbreiden van ons zakelijke netwerk. Jij bent commercieel ingesteld en hebt je focus op het leggen van nieuwe zakelijke contacten en daarnaast het behouden van het waardevolle netwerk dat we al hebben.

In alles wat je doet werk je vanuit onze huidige organisatie maar met als stip aan de horizon de transformatie naar het Werelderfgoed centrum Lauwersoog, waar we over iets meer dan 2 jaar naartoe verhuizen. Wij hebben de ambitie om een duurzame business club te realiseren en dit vraagt nu al een gerichte aanpak. Naast het uitbreiden van ons zakelijk netwerk, relatiebeheer en het ontwikkelen van nieuwe inkomstenstromen voor de locatie in Lauwersoog, heb je ook oog voor de ontwikkeling van excursies en activiteiten met Pieterburen als “proeftuin”.

Wie ben jij?

 • Je hebt een open persoonlijkheid met een van nature nieuwsgierige kijk op de wereld.
 • Je draagt de Wadden en de wereld een warm hart toe en je kiest bewust voor het werken in een goede doelen organisatie.
 • Je kunt tactische voorstellen maken, maar ook zelf omzetten naar operationele plannen.
 • Je kunt van nature goed contact maken en mensen verbinden. Je hebt goede communicatieve kwaliteiten.
 • Je bent een netwerker en een kei in het onderhouden van in- en externe relaties.
 • Je bezit een oplossingsgerichte en positieve mentaliteit.
 • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soort gelijke baan.
 • Je hebt een goed netwerk in Groningen & Friesland.
 • Je hebt ervaring met CRM.

Wat bieden wij?

Doordat je dagelijks bij kunt dragen aan een betere wereld, zal je de belangrijkste drijfveer van je professionele leven ervaren: zingeving!

Maar zingeving alleen betaalt de rekeningen niet, daarom ontvang je bij ons een salaris tussen de €2700 en €3200 euro bruto per maand op basis van een full time dienstverband. Deze range is gebaseerd op de richtlijn Goede doelen salarissen.

Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld. We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar, met kans op verlenging.  

Hybride werken is mogelijk, hoewel we het wel fijn vinden als je zichtbaar bent en je collega’s echt leert kennen. Daarom moedigen we het zeker aan om op kantoor te werken. Nu in Pieterburen, later aan de prachtige Waddenzee in Lauwersoog. Voor de dagen dat je wel thuiswerkt, krijg je van ons een thuiswerkvergoeding.

Interesse?

Dan ontvangen we heel graag jouw motivatie en CV via: pno@zeehondencentrum.nl

Zolang deze vacature online staat, kan je reageren. Wij streven ernaar zo snel mogelijk op je sollicitatie te reageren. Pas je in het profiel en worden we blij van je motivatie? Dan nodigen we je gelijk uit voor een kennismakingsgesprek waarin we een mogelijk samenwerking verder met elkaar kunnen verkennen. We sluiten de vacature als wij onze ideale collega hebben gevonden.

Twijfel je nog en wil je nog wat vragen stellen? Dan kan je contact opnemen met Ellen Bakker, Business development, tel.nr 06-51270137

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Report a seal. Seen a seal in need? Call 144 (24 hours a day available) Read more.