Senior Marketeer

Werelderfgoedcentrum Waddenzee. Wij zijn op zoek naar een Senior Marketeer met brede marketingskills. 8 – 16 uur opbouwend naar 20-28 uur per week.

Wie zijn wij?

Met de komst van Werelderfgoedcentrum Waddenzee bouwen we voort op alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan in Zeehondencentrum Pieterburen. Dankzij de zeehondenopvang en -zorg van de laatste 50 jaar weten we zoveel meer over het leven in de Waddenzee.

De zeehond zien we als graadmeter van de Waddenzee en de Waddenzee daarmee weer als graadmeter voor onze eigen gezondheid. Want samen zijn wij één natuur. En daar maken wij ons hard voor. Dag in, dag uit. Nu nog vanuit Zeehondencentrum Pieterburen en over twee jaar vanuit Werelderfgoedcentrum Waddenzee in Lauwersoog.

Onze waarden:

Bevlogen, voor een duurzame toekomst | Samen, als gemeenschap | Hands on, aan de slag

Wat ga je doen senior marketeer?

Binnenkort start de bouw van het Werelderfgoedcentrum Waddenzee en over 2 jaar zullen we onze deuren openen. Werelderfgoedcentrum Waddenzee in Lauwersoog wordt méér dan het huidige Zeehondencentrum. De komende periode is dynamisch en daarom hebben we jouw vaardigheden hard nodig.

Het is een bijzondere kans om deel uit te kunnen maken van dit project. Je begeleidt de campagne voor onze nieuwe naam en je verzorgt de bouwcommunicatie in de aanloop naar de start van de bouw tot aan het moment van oplevering. Daarnaast houd je je bezig met het activeren van het netwerk en help je met de ontwikkeling van middelen voor de fondsenwerving en business development.

Je stelt plannen op gericht op de opening van het Werelderfgoedcentrum. Vanuit de marketing afdeling van Zeehondencentrum Pieterburen maak je deel uit van het projectteam Werelderfgoedcentrum Waddenzee. Je werkt in dit project nauw samen met de Brandmanager. Je bent onze aanjager richting de pers en doet de PR.

Vanaf het eerste kwartaal 2023 schatten we de benodigde inzet op 8 – 16 uur per week. Dit zal gedurende de komende 2 jaar oplopen en op bepaalde momenten een piekbelasting kennen. Het is fijn als je flexibel inzetbaar bent. Gemiddeld 20 tot 28 uur.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante Marketingopleiding op HBO niveau aangevuld met een brede en aantoonbare ervaring als marketeer. Je kunt zelfstandig werken, je bent een echte aanpakker en aanjager.  Je wácht niet af….. je gáát eropaf.

Wat hebben wij te bieden?

Het betreft hier een tijdelijke functie. In eerste instantie voor de duur van een jaar, maar met kans op verlenging. Onze voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst, maar we nodigen ZZP’ers ook uit om te reageren.

Salarisafspraken maken we aan de hand van ervaring. Gezien het feit we een goede doelenorganisatie zijn ligt dit salaris tussen de €2750 en €3500 bruto per maand.

Naast je salaris ontvang je ook 8% vakantiegeld jaarlijks. Je krijgt van ons een laptop en mobiele telefoon. Hybride werken is mogelijk, natuurlijk vinden we de verbinding ook belangrijk en zien we je graag ook op kantoor. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Je standplaats kan variëren tussen Pieterburen en Lauwersoog, afhankelijk van je werkzaamheden en afspraken.

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature of over onze organisatie? Dan kan je bellen met Lianne Lugies 06-21116719.

Zie jij jezelf als de perfecte kandidaat voor ons? Dan horen wij dat graag uiterlijk 31 januari 2023! Je mag bellen, appen, flessenpost, maar het liefst ontvangen we je motivatie en CV per mail, lianne.lugies@wec-waddenzee.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Report a seal. Seen a seal in need? Call 144 (24 hours a day available) Read more.