Group visit at Sealcentre Pieterburen

Kom met een groep op bezoek! We bieden verschillende opties aan voor groepen. Bekijk de onderstaande opties om te bepalen welk arrangement het beste bij jouw bezoek past. Voor groepen vanaf 15 personen bieden we een korting van 20% op de entree. Elk bezoek is maatwerk en groepen met minder dan 15 personen zijn natuurlijk welkom! Voor vragen of het maken van een reservering stuur een mail naar: reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Groepsarrangement krijgt uitleg van dierenarts

Groepsbezoek uitbreiden met:

 • Intro filmzaal + film kijken

  Iemand van het Seal Rescue Team verwelkomt jullie en vertelt alles over het centrum. Dan start de film, exclusief voor jullie groep. Na de film kun je de rest van het centrum bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting). 

 • Wetenschapper-Margarita-Mendez-Arostegui

  Presentatie geschiedenis van het Zeehondencentrum

  In een presentatie van 30 minuten word je door iemand uit het Seal Rescue Team meegenomen in het werk van het centrum en de zeehonden in Nederland. Natuurlijk kunnen we in overleg bepalen welk type presentatie het beste bij jouw groep past. De kosten voor dit zijn de entree (met 20% korting) en eenmaal de presentatie (€50,00).

 • Rondleiding groep door sebas

  Guided tour behind the scenes

  Wil je zelf zien hoe wij achter de schermen te werk gaan? Dat kan! We geven je graag een rondleiding achter de schermen. Je komt langs verschillende belangrijke plekken, zoals onze intakeruimte, de viskeuken en je ziet zeehonden in alle drie de fases vanuit een heel andere hoek. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting) en €4,50 p.p voor de rondleiding. 

"We were very warmly welcomed by Lydia from the Seal Rescue Team and learned a lot about this special species"

Eten en drinken en andere extra’s

It is possible to arrange something extra for your group visit. For example, a lunch at our Summer Pavilion (open from 1 April to 31 October). Or if you have something else in mind, such as giving a presentation yourself. All group visits and associated requests can be coordinated with us by email. We can also be reached via email for further questions or information at reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Report a seal. Seen a seal in need? Call 144 (24 hours a day available) Read more.