Wegens een corona besmetting van een van onze vrijwilligers sluiten wij per maandag 27 juli preventief onze deuren voor bezoekers. Wij doen dit omwille van jouw en onze veiligheid en gezondheid, maar daarnaast ook om de verzorging van de zeehonden te waarborgen. Verdere maatregelen zullen in nauw overleg met de GGD worden genomen. Het is nog niet bekend wanneer onze deuren wel weer open gaan, het is daarom niet mogelijk entreekaartjes te reserveren.

Ben je in de afgelopen week bij ons op bezoek geweest en wil je weten wat dit voor jou betekent? Op dit moment heeft de GGD Groningen de coördinatie van het eventuele testen van vrijwilligers en medewerkers op zich genomen. Wij begrijpen dat jij wellicht ook vragen hebt, hiervoor kun je bij de GGD terecht via telefoonnummer 0800-1202. Tenslotte willen we je ook van onze kant graag informeren indien er ontwikkelingen zijn. Je kunt op deze pagina uw emailadres achterlaten, dan mis je geen enkele update.   

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan verzoeken we je per email contact met ons op te nemen via info@zeehondencentrum.nl. Bel ons liever niet, onze telefoonlijn is momenteel heel druk en wij willen ook graag bereikbaar blijven voor meldingen voor zeehonden in nood. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Team Zeehondencentrum Pieterburen

 

Aanmelden Corona updates

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input