Beste zeehondenliefhebber,

Wij gaan als samenleving door een ingrijpende periode. Ik hoop dan ook dat het goed met u gaat en dat u gezond bent!

In het Zeehondencentrum hebben wij doorgewerkt om de zorg voor zeehonden te waarborgen. Daarvoor waren ingrijpende aanpassingen noodzakelijk en dat was niet altijd eenvoudig. Gelukkig zijn wij zijn als team gewend te improviseren.

Helaas hebben wij sinds het ingaan van de COVID-19 maatregelen geen bezoekers meer kunnen ontvangen. Ook na onze heropening op 1 juli a.s. zal dit aantal nog zeer beperkt moeten blijven. Onze inkomsten lopen hierdoor enorm terug. Tot nu toe hebben wij het gered maar dat wij dit jaar extreem grote verliezen lijden is duidelijk!

De zorg voor de zeehonden is in gevaar
Terwijl onze inkomsten flink zijn afgenomen, lopen de vaste lasten en kosten voor vis, water en medicatie gewoon door. Met het geboorteseizoen in volle gang en daarmee de extra opvang van tientallen verweesde pups, staat het water ons aan de lippen. De continuïteit van de zorg voor zeehonden komt serieus in gevaar en daarom doe ik een noodoproep aan u.

Wat kunt u doen?
U kunt ons geweldig helpen wanneer u ons in deze extreme tijd steunt met een extra donatie voor onze basis-zorgkosten. Wanneer een ieder van u iets kan bijdragen, hoe bescheiden ook, gaan we het dit jaar redden. Alleen samen kunnen wij door deze periode heen komen. Helpt u mee en geeft u voor medische zorg, vis of schoon water?

niek portretxOYrJB1Wm7jgXtEJqf4w qr noodoproepAlvast veel dank namens de zeehondenverzorgers!

Niek Kuizenga
Directeur Zeehondencentrum Pieterburen

 

NU DONEREN

 

 

Nb. Gebruik de doneerknop of de QR code voor een donatie, u wordt omgeleid naar Plink om de betaling af te ronden: https://useplink.com/payment/xOYrJB1Wm7jgXtEJqf4w/