Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van giften en donaties. Van entreegelden en ook nalatenschappen. Dankzij de steun van donateurs kunnen zeehonden in nood op hulp blijven rekenen. Daarom zijn donateurs ontzettend belangrijk! Geef je 3 euro per maand of meer, dan krijg je:

  • Een donateurspas waarmee je exclusief gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen
  • Altijd gratis toegang tot het Zeehondencentrum met het hele gezin*
  • 2x per jaar het Robbenbulletin thuisgestuurd
  • 10% korting in de winkel van het Zeehondencentrumen
  • Uitnodiging voor speciale dagen zoals donateursdagen
  • Korting op bijzondere vaartochten

* woonachtig op hetzelfde adres

 

Word donateur

De zeehonden hebben je hulp nodig! Elk bedrag is welkom, eenmalig of per maand, we zijn heel blij met jouw steun. Vanaf 3 euro per maand of meer ontvang je de donateurspas met alle bijbehorende voordelen.

 

cbf erkendZeehondencentrum Pieterburen is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

 

Ja, ik word donateur

Invalid Input
Invalid Input
Hierbij machtig ik Zeehondencentrum Pieterburen om tot wederopzegging het ingevulde bedrag van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Invalid Input
Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.