Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van haar donateurs. Van entreegelden, giften en nalatenschappen. Dankzij jouw hulp kunnen wij ons werk doen en zeehonden in nood blijven helpen. De zeehonden hebben je hulp nodig! Elk bedrag is welkom, eenmalig of per maand, we zijn heel blij met jouw steun.

Vanaf 3 euro per maand of meer ontvang je een donateurspas. Daarmee heb je het hele jaar gratis toegang tot het Zeehondencentrum met het hele gezin en krijg je 10% korting in de winkel in Pieterburen.

Als donateur ontvang je tweemaal per jaar het Robbenbulletin per post en het laatste nieuws over de zeehonden per mail.

 

cbf erkendZeehondencentrum Pieterburen is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

 

Ja, ik word donateur

Invalid Input
Invalid Input
Hierbij machtig ik Zeehondencentrum Pieterburen om tot wederopzegging het ingevulde bedrag van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Invalid Input
Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.