Een adoptie is een mooie, bijzondere manier om een zeehond te helpen. Met het bedrag van een symbolische adoptie kunnen wij de zeehond een week lang voeden of medicatie geven en je helpt een individueel dier. Bij een symbolische adoptie ontvang je een adopticertificaat met foto en een brief met het verhaal van jouw adoptiezeehond.  Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating.

Voor 50 euro adopteer je een zeehond symbolisch en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel! Ook heel mooi om als cadeau te geven of te krijgen. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Nemo

Nemo is een jonge Gewone zeehond met een longworminfectie. Hij kwam op 22 maart binnen en verblijft momenteel in quarantaine. Hij wordt nog behandeld. Gelukkig gaat het goed met Nemo maar hij heeft nog wel veel zorg nodig. Wil je hem helpen?

Nemo

Destructor

Voor de tweede keer in zijn leven had hij onze hulp nodig. Deze keer had hij een vislijn met haken ingeslikt en die hebben we uit zijn slokdarm moeten verwijderen. Je leest het in zijn dossier. De weg naar herstel is lang maar hij komt er wel, help je hem?

Destructor

Gijsje

De eerste pup van dit seizoen: Gijsje. Te vroeg geboren en door een boot uit zee gered. Gijsje is de kleinste pup die we ooit hebben opgevangen. Het leek de eerste dagen goed te gaan maar helaas heeft Gijsje het uiteindelijk niet gered. Lees zijn verhaal in zijn dossier.Gijsje

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.