Er is altijd van alles nodig en wij zijn heel blij met wat je kunt missen. Je vindt hier een lijstje van zaken waarmee je de zeehonden en ons enorm kunt helpen.

Winterkleding voor onze zeehondenverzorgers
In de winterperiode is het enorm koud voor de zeehondenverzorgers bij de buiten-bassins. En als het druk is, moet een verzorger zich meerdere malen op een dag omkleden. Warme, waterdichte kleding is er nooit genoeg. Jouw oude skikleding, winterjas of warme truien zijn daarom van harte welkom. Ze hebben vooral kleding nodig zoals: overalls; waterdichte broeken en jassen; warme truien; mutsen; handschoenen; sjaals; laarzen; skikleding & regenpakken

Oude boeien/drijvers
Je tijd doorbrengen in een bassin of in zee is nogal een verschil. Zeehonden, vooral Grijze Zeehonden, gaan zich snel vervelen. En daarom proberen we ze bezig te houden met speeltjes. Oude boeien en drijvers zijn daar ideaal voor.

Microscopen en binoculairs
Wij willen graag kinderen iets leren over de prachtige details van de snorharen van zeehonden of de luizen die ze in hun vacht kunnen hebben. Daarom zijn wij heel erg blij met een microscoop en/of binoculair voor onze lesprogramma's.

Go Pro
Regelmatig maken we opnames van zeehonden, operaties, vrijlatingen enzovoort. Altijd hebben we het geluk dat er net iemand van de vrijwilligers of bezoekers een Go Pro hiervoor beschikbaar wil stellen. Maar we kunnen nog veel mee documenteren en delen als we zelf over een camera beschikken. Omdat wij vinden dat we het geld van onze donateurs niet voor zulke zaken kunnen gebruiken proberen we het met deze oproep. Heb jij een digitale filmcamera of Go Pro (achtig) die je niet gebruikt? Dan kun je ons daar heel blij mee maken!

Heb je iets waarmee je ons kunt helpen? Laat het ons weten: 0595 - 526 526 of stuur het op. Namens het hele team heel hartelijk bedankt!