In het Zeehondencentrum kun je meekijken bij de verzorging en het voeren van de zeehonden(pups). Ook leer je in 50 stappen door het Zeehondencentrum onze geschiedenis kennen. Voor kinderen zullen er een speciale speurtocht, spelletjes en extra feestelijke activiteiten zijn. Maar online maken we er ook een feestje van! 

 

FEESTELIJKE ACTIVEITEN

We hebben alvast een paar leuke puzzels & spelletjes en knutselzeehonden voor je bedacht. Doe je mee?
knutsel imagepuzzelpret image

 

Puzzelpret

KNUTSELEN

 

 

 

 

Vier met ons mee

50 jaar zeehondenopvang

50 jaar zeehondenopvang

In 50 jaar van een teiltje naar de Waddenzee. Ga mee door de geschiedenis en ontdek hoe het Zeehondencentrum is uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa, te zien in woord en beeld.

Lees verder

Limited Editions

Limited Editions

Speciaal voor ons feestje hebben we limited edition items laten maken met een ontwerp van onze eigen Aline. Met deze wear maak jij je statement dat je een supporter bent van 50 jaar zeehondenopvang en gaat voor een gezonde zeehond in een schone zee.

SHOP NU

Feestelijke activiteiten

Feestelijke activiteiten

We vieren een feestje met leuke spelletjes en activiteiten die je online kunt doen en nog meer feestelijke activiteiten zodra je weer op bezoek mag komen. Hier vind je binnenkort leuke downloads, online activiteiten en acties. Doe je mee?

KIJK VERDER