Zodra onze deuren weer open mogen, kun je in Pieterburen meekijken bij de verzorging en het voeren van de zeehonden(pups). Ook leer je in 50 stappen door het Zeehondencentrum onze geschiedenis kennen. Voor kinderen zullen er een speciale speurtocht, spelletjes en extra feestelijke activiteiten zijn. Tot die tijd maken we er vooral online een feestje van! 

 

FEESTELIJKE ACTIVEITEN

We hebben alvast een paar leuke puzzels & spelletjes en knutsel zeehonden voor je bedacht. Doe je mee?
knutsel imagepuzzelpret image

 

Puzzelpret

KNUTSELEN

 

 

 

 

blijf op de hoogte

De lijst met feestelijke activiteiten zal snel worden aangevuld. Meld je hieronder aan voor het Zeehondennieuws en ontvang als eerste het laatste nieuws over onze feestelijke activiteiten en uitnodigingen voor bijzondere evenementen. Of volg ons op Facebook, Instagram en Tiktok.

* verplichte velden
 
Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?
 
 
 
 
 

Toestemming verwerken persoonsgegevens

Zeehondencentrum Pieterburen gebruikt je emailadres om je informatie toe te sturen zoals je op dit formulier hebt aangegeven. Jouw gegevens worden goed beschermd en niet verstrekt aan derden. Met je inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring op de website.

Wij versturen onze nieuwsbrieven met behulp van Mailchimp, met hen hebben wij een dataverwerkersovereenkomst die garandeert dat jouw gegevens veilig zijn. Lees meer over Mailchimp's privacy policies.

Vier met ons mee

50 jaar zeehondenopvang

50 jaar zeehondenopvang

In 50 jaar van een teiltje naar de Waddenzee. Ga mee door de geschiedenis en ontdek hoe het Zeehondencentrum is uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa, te zien in woord en beeld.

Lees verder

Limited Editions

Limited Editions

Speciaal voor ons feestje hebben we limited edition items laten maken met een ontwerp van onze eigen Aline. Met deze wear maak jij je statement dat je een supporter bent van 50 jaar zeehondenopvang en gaat voor een gezonde zeehond in een schone zee.

SHOP NU

Feestelijke activiteiten

Feestelijke activiteiten

We vieren een feestje met leuke spelletjes en activiteiten die je online kunt doen en nog meer feestelijke activiteiten zodra je weer op bezoek mag komen. Hier vind je binnenkort leuke downloads, online activiteiten en acties. Doe je mee?

KIJK VERDER