Wil je met een groep langskomen? Dat kan! Zeehondencentrum Pieterburen biedt verschillende opties aan voor groepen van meer dan 15 personen. Bekijk de onderstaande opties om te bepalen welk arrangement het beste bij jouw bezoek past. 

 

Zeehondenquiz presentatie Zeehondencentrum Pieterburen

Bezoek, vertoning film en presentatie

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Ontvangst in filmzaal en vertoning film
  • Presentatie 

Wil je graag alles weten over Zeehondencentrum Pieterburen en heb je wat langer de tijd om het centrum te bezoeken? Dan kan het interessant zijn om een presentatie door een van onze medewerkers aan je bezoek toe te voegen. In ongeveer 30 minuten wordt je meegenomen in het werk van het centrum en de zeehonden in Nederland. Natuurlijk kunnen we in overleg bepalen welk type presentatie het beste bij jouw groep past. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting) en eenmaal de presentatie (€50,00).

 

skelet

Bezoek en vertoning film

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Ontvangst in filmzaal en vertoning film

Voordat je het Zeehondencentrum gaat bezoeken, kom je met zijn allen samen in onze filmzaal. Een van onze medewerkers verwelkomt iedereen en vertelt je wat meer over het centrum. Daarna zal diegene de film voor jullie groep aanzetten. Zo kunnen jullie deze van het begin af aan met de hele groep bekijken. Nadat je de film hebt gezien, kun je de rest van het centrum bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting). 

 

Bekijk de zeehonden op een afstandje

Bezoek (zonder vertoning film en presentatie)

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Wil je met een grote groep alleen het Zeehondencentrum bezoeken? Dat kan natuurlijk. Bij groepen vanaf 15 personen kunnen we een groepskorting aanbieden van 20% op de entree. Hou er rekening mee dat als je iets extra's wil regelen, zoals een lunch of kopje koffie, dat we dit van tevoren moeten weten in verband met capaciteit. 

 

Rondleiding achter de schermen

  • €45 voor een groep tot en met 10 personen
  • €4,50 voor iedere extra persoon

Wil je zelf zien hoe wij achter de schermen te werk gaan? Dat kan! We geven je graag een rondleiding achter de schermen. Je komt langs verschillende belangrijke plekken, zoals onze intakeruimte, de viskeuken en je ziet zeehonden in alle drie de fases vanuit een heel andere hoek. Let op: afhankelijk van je groepsgrootte kan het zijn dat de groep wordt verdeeld onder meerdere rondleidingen. We zullen dit aan je doorgeven bij het samenstellen van jullie programma.  

 

combideal ticketcounter 2022

 

Eten of drinken en andere extra's

Het is mogelijk om iets extra's te regelen bij jouw groepsbezoek. Bijvoorbeeld een lunch bij ons Zomerpaviljoen (geopend van 1 april tot en met 31 oktober). Of als je zelf nog iets in gedachten hebt, zoals het zelf geven van een presentatie. Alle groepsbezoeken en bijbehorende verzoeken kunnen per mail met ons worden afgestemd. Ook voor verdere vragen of informatie zijn wij bereikbaar via het emailadres reserveringen@zeehondencentrum.nl.  

 

Seal you soon!