Rondleiding met gids

Van 16 september 10:30 tot 11:30
Aantal plekken beschikbaar: 20 x Rondleiding (€ 3.50)

Met een gids maak je een rondgang door het Zeehondencentrum. Natuurlijk ga je langs de plaatsen die voor iedereen te zien zijn maar je krijgt bij deze rondleiding de kans om een kijkje achter de schermen te nemen.

De gids neemt je mee naar onder andere de viskeuken, langs de operatiekamer naar de intakeruimte waar de zeehonden worden binnengebracht en je komt dichter bij de dieren in de buitenbaden. Je kunt tijdens deze rondleiding eventjes achter de deuren kijken die anders voor het publiek gesloten blijven.

Deze tour kan tot 24 uur voor aanvang online gereserveerd worden, daarna uitsluitend nog via kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum.

Rondleiding volgeboekt? Geen paniek want je kunt natuurlijk gewoon op bezoek komen om de zeehonden te zien en in het bezoekerscentrum is heel veel te zien en te ontdekken! Voor reserveren voor groepen gelden aangepaste tarieven/voorwaarden.

Heb je nog vragen? Bel ons tussen 10:00-17:00 uur op +31 (0)595-526 528 of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl