Zeehonden vrijlaten bij zonsondergang

Van 14 september 19:00 tot 21:00
+31 (0)595-526526 (9:00-17:00 uur)

Het meest romantische uitje ooit; zeehonden vrijlaten op een stille zandplaat bij ondergaande zon!

In een heel klein groepje varen we uit om met elkaar een aantal herstelde dieren vrij te gaan laten. We vertrekken vanuit de haven van Lauwersoog, op het moment dat we de zandplaat bereiken zal de zon beginnen onder te gaan. Dit prachtige moment beleven we niet alleen de rust en de ruimte op het Wad, op dat moment zullen ook de zeehonden worden vrijgelaten.

Gewoonlijk blijven de dieren nog even op de zandplaat rondhangen en is er alle tijd om foto's te maken. Omdat er maar een klein aantal plaatsen aan boord beschikbaar is, maak je het vrijlaten van heel dichtbij mee en ervaar je een onvergetelijk moment. Er is gelegenheid om na afloop nog even op de zandplaat te blijven en terwijl het donker begint te worden ondernemen we de terugtocht naar de  haven van Lauwersoog.

De tocht is onder begeleiding van een gids die verbonden is aan het Zeehondencentrum in Pieterburen en de prijs is inclusief entree tot het Zeehondencentrum.

De tocht duurt  ongeveer 3 uur. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen! Deze tocht is niet zo geschikt voor kleine kinderen en minder validen. Meer informatie kun je vinden op je ticket.

LET OP! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Voor meer informatie bel +31 (0) 595 526 526 of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl