Waddensafari

Van 13 september 17:00 tot 19:00
+31 (0)595-526 526 (10:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 10 x Waddensafari (€ 12.00)

We gaan met een kleine groep varen op de Waddenzee in een gebied waar veel zeehonden voorkomen. We kunnen dan proberen de zeehonden te spotten in hun eigen leefgebied. Ook gaan we proberen een beeld te krijgen van de vogels die op dat moment op en rond de Waddenzee verblijven. Deze tocht is een aanrader voor elke natuurliefhebber, vogelaar en zeehondenfan!

De tocht duurt ongeveer 2 uur en kost 12 euro per persoon, gratis voor kinderen tot 3 jaar. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen! Kom aan boord van de Happy Seal en laat je betoveren door een uniek gebied dat we met een kleine groep mensen gaan verkennen zonder de natuur te verstoren. 

BELANGRIJK! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Kaartjes voor deze tocht kunnen online gekocht worden of via de kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren voor deze activiteit.

Meer informatie? Neem tijdens onze openingstijden telefonisch contact op of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl