Waddenexcursie met zandplaat wandeling

Van 12 juli 15:00 tot 18:00
+31 (0)595-526 526 (10:00-17:00 uur)

We gaan op verkenning op de Waddenzee! Met een klein groepje varen we uit naar een heel bijzonder stukje Nederland, het Werelderfgoed Waddenzee. We gaan naar een gebied waar veel zeehonden voorkomen maar ook heel veel andere dieren leven. Onderweg komen we langs zandplaten, we zullen hier aanmeren en van boord gaan om te ontdekken wat er allemaal op een ogenschijnlijk verlaten zandbank te zien is.

De tocht duurt ongeveer 3-4 uur en kost 15 euro per persoon, gratis voor kinderen tot 3 jaar. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen!

Ben je niet bang voor natte voeten en opgerolde broekspijpen? Kom dan aan boord van de Happy Seal en laat je betoveren door een uniek gebied dat we zullen verkennen zonder de natuur te verstoren. 

BELANGRIJK! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Kaartjes voor deze tocht kunnen online gekocht worden of via de kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren voor deze activiteit.

Meer informatie? Neem tijdens onze openingstijden telefonisch contact op of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl