LEGO FRIENDS retail visual1

LEGO® Friends en het Zeehondencentrum

LEGO® inspireert kinderen om zuinig om te gaan met hun leefomgeving en voor dieren in nood te zorgen. Daarvoor zijn deze bijzondere sets voor LEGO® Friends ontwikkeld. Met deze sets wil LEGO kinderen enthousiast maken over de bescherming van de oceaan en de opvang van zeedieren. Er zijn 4 sets verkrijgbaar.

 

LEGO FRIENDS retail visual2qGa op missie

Haal het LEGO® Friends doeboekje in huis, voltooi de missies en doe mee aan de wedstrijd. Wie weet, winnen jullie een TOPdag in Zeehondencentrum Pieterburen. Of maken jullie kans op één van de 20 Zeedieren pakketten van LEGO® Friends. Veel succes!

Zeehondenverzorger voor een dag

De hoofdprijs is een dag als zeehondenverzorger aan de slag in Zeehondencentrum Pieterburen met vlogster Onnedi. Bekijk haar hele vlog hier>>

ga op missie

 

Kies jouw Zeedierenset reddingscentrum set

Wil jij één (of meer) van deze superleuke zeedierensets van LEGO® Friends? Als je jouw set(s) bij het Zeehondencentrum koopt steun je het Zeehondencentrum. Wanneer je  jouw set(s) ophaalt in Pieterburen dan krijg je er twee unieke zeehondenboekjes t.w.v. 5 euro gratis bij!  Dus bestel nu jouw set(s) en kom het reddingsstation in het 'echt' zien!

 

Bestellen

LEGO FRIENDS retail visual4

LEGO, het LEGO logo en het FRIENDS logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2019 The LEGO Group.