moederdagactie...is natuurlijk een adoptiezeehondje uit Pieterburen! Wanneer je een adoptie cadeau geeft voor moederdag krijg je een speciaal adoptiecertificaat van het zeehondje, waar óók nog je jouw persoonlijke boodschap op komt te staan. Daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie over het zeehondje en doen wij er nog een gezins-entreekaart en een dikke reep van Tony's Chocolonely bij!

Bij een éénmalige adoptie voor moederdag ontvang je:

  • een adoptiecertificaat met foto en jouw persoonlijke boodschap
  • informatie over de zeehond
  • een dikke reep tony's chocolonely puur, melk of karamel-zeezout
  • entreekaart voor het hele gezin
  • foto's van de vrijlating van de zeehond per email

Prijs: € 65,00


Met het bedrag van een adoptie kunnen wij de zeehond een week lang voeden of medicatie geven en je helpt een individueel dier. Dus niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook geweldig om te krijgen! Lees hieronder meer over de zeehonden en kies jouw zeehond om te adopteren.

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich, een jonge Grijze zeehond, is vernoemd naar de Duits-Amerikaanse actrice die wereldberoemd was in de jaren '40 en '50. Ze was gevonden op het strand; zwak, zwaar ademend en gewond. Ze woog slechts 16 kilo. Marlene werd naar de opvang gebracht en hopelijk wordt ze weer beter. 

adopteer mij

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson is de naam van de actrice die Hermelien in de Harry Potter films speelt, maar ook de naam van dit zeehondje. Emma werd op 13 maart ernstig ziek gevonden in Zuid-Holland. Ze was erg verzwakt door een longworminfectie, maar ze knapt al wat op. Wil jij haar steunen?

adopteer mij

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey is de werelberoemde tv-presentatrice en ook de naam van deze jonge zeehond. Zij is op 12 maart ziek aangetroffen op Vlieland. Door de longworminfectie heeft zij het heel benauwd. Wil jij de behandeling van Oprah ondersteunen met een adoptie of donatie? 

adopteer mij

Marie Curie

Marie Curie

Deze zeehond is vernoemd naar de wereldberoemde wetenschapper Marie Curie. Op 18 maart werd deze jonge Grijze zeehond gevonden langs de kust van Noord-Holland. Marie Curie bleeft vijf dagen op dezelfde plek liggen en raakte steeds meer verzwakt. Help je haar een handje?

adopteer mij

Barbera van M-S

Barbera van M-S

Deze zeehond is vernoemd naar Barbera van Meerten-Schilperoort: zij kwam op voor vrouwenrechten in de 18e eeuw. Barbera van M-S komt van Noord-Holland, daar is zij op 12 maart gevonden met een ernstige longworminfectie. Zij moet nog een tijdje aansterken, wil jij haar helpen?

adopteer mij

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai is vernoemd naar de wereldberoemde Pakistaanse vrouw die opkomt voor meisjesonderwijs. Op 3 maart werd zeehondje Malala gevonden langs de Noord-Hollandse kust, verzwakt door een longworminfectie maar inmiddels gaat het beter! Wil jij haar steunen?

adopteer mij