moederdagactie...is natuurlijk een adoptiezeehondje uit Pieterburen! Wanneer je een adoptie cadeau geeft voor moederdag krijg je een speciaal adoptiecertificaat van het zeehondje, waar óók nog je jouw persoonlijke boodschap op komt te staan. Daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie over het zeehondje en doen wij er nog een gezins-entreekaart en een dikke reep van Tony's Chocolonely bij!

Bij een éénmalige adoptie voor moederdag ontvang je:

  • een adoptiecertificaat met foto en jouw persoonlijke boodschap
  • informatie over de zeehond
  • een dikke reep tony's chocolonely puur, melk of karamel-zeezout
  • entreekaart voor het hele gezin
  • foto's van de vrijlating van de zeehond per email

Prijs: € 65,00

UITERLIJK 8 MEI VOOR 17:00 UUR BESTELD, IS VOOR MOEDERDAG NOG IN HUIS!

Met het bedrag van een adoptie kunnen wij de zeehond een week lang voeden of medicatie geven en je helpt een individueel dier. Dus niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook geweldig om te krijgen! Lees hieronder meer over de zeehonden en kies jouw zeehond om te adopteren.

Britt

Britt

Britt is een pup van de Gewone zeehond. Ze is op 18 juni aangetroffen op het Amelandse strand. Ze is een weekje oud; te jong om het zonder moeder te redden. Van één symbolische adoptie kunnen wij Britt een week lang eten geven, help jij haar?

adopteer mij

Graaf Tel

GRAAF TEL

Graaf Tel is een van de muppet-personages van Sesamstraat en ook een zeehondenpup! Deze jonge zeehond lag op het strand van Schiermonnikoog. Er kwamen helaas veel mensen langs hem, waardoor de kans klein was dat zijn moeder terug zou komen. 

adopteer mij

Roosje

Roosje

Roosje is een van de pups die haar moeder is verloren. Tijdens observaties werd haar moeder niet gezien. Ze verloor veel gewicht en werd steeds zwakker. Steun jij haar met behulp van een adoptie? Zo krijgt Roosje een tweede kans!

adopteer mij

Ieniemienie

Ieniemienie

Ieniemienie is een figuur uit Sesamstraat en ook een klein zeehondje. Zij was moederziel alleen gevonden langs de Dollard. Ieniemienie had haar moeder nog nodig voor melk. Zonder haar krijgt zij geen eten. Adopteer jij Ieniemienie?

adopteer mij

Tommie

Tommie

Kleine pup Tommie is gevonden op 8 juni. Ze was 24 uur geobserveerd, maar haar moeder is niet gezien. Zonder moeder zou Tommie geen eten krijgen en het niet overleven. Van een adoptie kunnen wij haar een week lang vis geven!

adopteer mij

Pino

Pino

Pino is slechts een week oud. Tijdens het observeren werd duidelijk dat haar moeder niet bij haar is langsgeweest. Ze was veel afgevallen, wat betekent dat ze geen eten kreeg. Ze is nog te jong om zelfstandig te leven. Wil jij haar helpen?adopteer mij

Oscar

OSCAR

Stoere Oscar is op 25 mei gevonden op Ameland. Oscar is een gezonde pup maar te jong om te kunnen overleven zonder moeder. Omdat hij echt niet meer terugkwam, is Oscar opgevangen in het Zeehondencentrum waar hij nu groot kan worden.

adopteer mij