×

Waarschuwing

The form #62 does not exist or it is not published.

Het Zeehondencentrum is maar een kleine, onafhankelijke organisatie. Ons team is klein, maar onze passie voor de zeehonden en de zee is groot. Wij staan altijd klaar om in actie te komen wanneer dat nodig is. Onze opruimacties waar honderden mensen op af kwamen werden gecoördineerd door vijf mensen, waarvan twee vrijwilligers. Het resultaat waar we nog het meest trots op zijn is dat we mensen weer in verbinding hebben gebracht met de zee, de Waddenzee, ons zo belangrijke Werelderfgoed. En dat willen we blijven we doen! Doe met ons mee en word donateur. Juist nu.

 

Ja, ik Doe mee!

donateurspas2019 schaduw

Voor 3 euro per maand ontvang je een donateurspas, daarmee heb je natuurlijk gratis toegang tot het Zeehondencentrum met het hele gezin, tweemaal per jaar ontvang je het Robbenbulletin en je ontvangt een donateurspas waarmee je ook nog eens 10% korting in onze winkel krijgt.

Dank je wel!

 

team beach

Opruimactie Wadden

Actuele locaties

Actuele locaties

Als je mee wilt helpen bij het opruimen kun je hier een overzicht van data en locaties vinden waar de gecoördineerde acties plaatsvinden en waar de verzamelpunten zijn.

Lees verder

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie

Het opruimen kan gevaarlijk zijn voor vrijwilligers en natuur. Lees de informatie zodat we met elkaar op verantwoorde wijze zorg dragen voor de kwetsbare natuur.

Lees verder

Help mee!

Help mee!

We kunnen dit niet alleen. Jouw hulp is heel hard nodig op meerdere manieren! Ook als je niet zelf kunt komen opruimen, kun je nog steeds de andere vrijwilligers ondersteunen. Help je mee?

Lees verder