Bestel je spreekbeurtpakket

SPREEKBEURTPAKKET

spreekbeurtpakketDit pakket bevat twee informatieboekjes over zeehonden en zeehondenopvang, een poster en een folder, een setje met materialen die de zeehondenverzorgers tijdens hun werk dragen en een entreekaartje zodat je zelf in het Zeehondencentrum nog meer informatie kunt verzamelen.

Invalid Input
Bij je spreekbeurtpakket ontvang je natuurlijk ook een folder van het Zeehondencentrum. Wil je meer folders om uit te delen? Dan kun je meer bij bestellen.
Invalid Input

Extra items

Maak je spreekbeurt helemaal af met deze extra items
ZEEHONDEN POSTER

zeehondenposterA2 poster van de twee zeehondensoorten die in Nederland leven, de Gewone en Grijze zeehond. Let op! Deze poster zit ook in het spreekbeurtpakket en wordt gevouwen verzonden.

Invalid Input
SET ANSICHTKAARTEN

ansichtkaartenSet van 5 ansichtkaarten met op A5 formaat. Leuk om te versturen maar ook een hele mooie set van zeehondenfoto's om te bewaren.

Invalid Input
BUTTONS

buttonsSetje van drie buttons met zeehonden illustratie. De illustraties zijn een ontwerp van Veenprints die deze prints speciaal voor het Zeehondencentrum ontwikkelde. In beperkte oplage gemaakt en een geweldig item voor de echte zeehondenfan of verzamelaar!

Invalid Input
Invalid Input
KOELKAST MAGNEET

koelkastmagneetKoelkast magneet met logo van het Zeehondencentrum. Afmeting 7.5 x 5 cm.

Invalid Input

Jouw gegevens

Verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht veld
Invalid Input
EUR 0.00
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.