Rondleiding met gids

Van 19 mei 14:00 tot 14:40
Aantal plekken beschikbaar: 1 x Rondleiding (€ 3.50)

Met een gids maak je een rondgang achter de schermen van het Zeehondencentrum en leer je van alles over zeehonden en dit speciale ziekenhuis. Je kunt tijdens deze rondleiding eventjes achter de deuren kijken die anders voor publiek gesloten blijven. Tijdens de rondleiding kom je wat dichter bij de zeehonden bassins, loop je langs quarantaines en de operatiekamer. In de viskeuken zie je waar de voedingen voor de zeehonden gemaakt worden en natuurlijk kun je een kijkje nemen in de intakeruimte waar de dieren binnengebracht worden.

Deze tour kan tot 24 uur voor aanvang online gereserveerd worden, daarna uitsluitend nog via kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum.

Rondleiding volgeboekt? Geen paniek want je kunt natuurlijk gewoon op bezoek komen om de zeehonden te zien en in het bezoekerscentrum is heel veel te zien en te ontdekken! Voor reserveren voor groepen gelden aangepaste tarieven/voorwaarden.

Heb je nog vragen? Bel ons tussen 10:00-17:00 uur op +31 (0)595-526 528 of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl (reserveren kan alleen online). 

 

 

Mijn reserveringen

De winkelwagen is leeg.