Zeehondensafari

Van 11 augustus 09:00 tot 11:00
+31 (0)595-526 526 (10:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 20 x Zeehondensafari (€ 14.00)

We gaan met een kleine groep varen op de Waddenzee in een gebied waar veel zeehonden voorkomen. We zullen dan proberen de zeehonden te spotten in hun eigen leefgebied. Ook gaan we proberen een beeld te krijgen van de vogels die op dat moment op en rond de Waddenzee verblijven. Deze tocht is een aanrader voor elke natuurliefhebber, vogelaar en zeehondenfan!

De tocht duurt ongeveer 2 uur en kost 14 euro per persoon, gratis voor kinderen tot 3 jaar. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen! Kom aan boord van de Happy Seal en laat je betoveren door een uniek gebied dat we met een kleine groep mensen gaan verkennen zonder de natuur te verstoren. 

BELANGRIJK! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen. Aan boord is geen plaats voor hulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel. Dit geldt ook voor buggy's en kinderwagens. Die kunnen helaas niet mee op de vaartochten. Meer informatie kun je vinden op je ticket.

Meer informatie? Neem tijdens onze openingstijden telefonisch contact op of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl

 

Mijn reserveringen

De winkelwagen is leeg.