Kinderrondleiding

Van 13 januari 15:00 tot 15:30

Hoe werkt het eigenlijk precies in een zeehondenziekenhuis? En wat gebeurt er met de zeehonden als ze weer helemaal beter zijn? Tijdens deze interactieve rondleiding achter de schermen, speciaal voor jonge kinderen, ontdekken kinderen het antwoord op deze vragen en meer. Ook is er uiteraard de mogelijkheid om de zeehonden van iets dichterbij te bekijken.

Leuk voor kinderen in de leeftijd van ± 2-8 jaar oud. Oudere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom. 

Kinderen gaan voor

Ouders mogen gratis mee om hun kind te begeleiden. Per gezin kunnen er maximaal 2 begeleiders mee achter de schermen. Want de kinderen gaan op deze rondleiding voor! Alleen wanneer er nog voldoende plek beschikbaar is, kan hier ter plaatse een uitzondering op worden gemaakt. Wij vragen hiervoor uw begrip wanneer uw gezelschap uit meer dan 2 volwassenen bestaat.

Goed om te weten...
Achter de schermen is er geen ruimte voor buggy's of kinderwagens. Rolstoelgebruikers zijn uiteraard ook van harte welkom op de rondleiding.

Deze tour kan tot 24 uur voor aanvang online gereserveerd worden, daarna uitsluitend nog via kaartverkoop aan de balie van het Zeehondencentrum.

Heb je nog vragen? Bel ons tussen 10:00-17:00 uur op +31 (0)595-526 528 of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl