Klapmuts in de opvang

Klapmutsen leven in de Noordelijke IJszee. Tijdens het paarseizoen blazen de mannetjes een vlies uit neus als een knalrode ballon om andere mannetjes weg te jagen. In totaal hebben we in Pieterburen 17 klapmutsen opgevangen, de laatste in 2013.

klapmuts in de opvang

Meld een zeehond. Een zeehond in nood gezien? Bel 0595 526 526 (24 uur per dag bereikbaar). Lees meer.