Valentijnsdag arrangement - zeehonden vrijlaten

Van 14 februari 10:00 tot 13:00
+31 (0)595-526526 (9:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 8 x Valentijnsdag arrangement voor 2 personen (€ 89.50)

Wil jij op Valentijnsdag echt iets unieks en bijzonders doen? Een dierbare verrassen of misschien zelfs je geliefde ten huwelijk vragen op een heel speciale locatie? Boek dan een plekje voor jullie samen op deze bijzondere tocht. Extra bijzonder omdat Jolly deze dag wordt vrijgelaten!

Op Valentijnsdag worden jullie aan boord van de Happy Seal verwelkomd met een presentje en koffie/thee met iets lekkers erbij. De zeehonden worden aan boord gebracht en met elkaar varen jullie naar een drooggevallen zandplaat in de Waddenzee. Onder begeleiding van medewerkers van het Zeehondencentrum zullen de dieren dan worden vrijgelaten. Gewoonlijk blijven de dieren nog even op de zandplaat rondhangen en is er alle tijd om foto's te maken. Omdat er maar een klein aantal plaatsen aan boord beschikbaar is, maak je het vrijlaten van heel dichtbij mee en ervaar je een onvergetelijk moment.

Omdat er beperkt ruimte aan boord is, zijn jullie in een klein en intiem gezelschap. Aan boord is een fotograaf aanwezig, Linda van Linda's Fysie. Zij zal van jullie een prachtige foto maken ter herinnering aan deze dag, de foto wordt digitaal aan jullie verzonden. Hoe jullie op de foto staan, kunnen jullie in overleg met Linda bepalen. Of het nu op de vrijlaatkisten van de zeehonden is, in Titanic pose op de boot of als bikkels met blote voeten in het water... zij maakt van jullie het perfecte plaatje!

Dit speciale arrangement kost € 89,50 voor twee personen. De tocht duurt  ongeveer 3 uur. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen! Meer informatie kun je vinden op je ticket.

LET OP! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Voor meer informatie bel +31 (0) 595 526 526 of stuur een email naar reserveringen@zeehondencentrum.nl

Reservering & informatie

Uitsluitend online te reserveren of aan de balie van het Zeehondencentrum in Pieterburen.

Aanvullende informatie over opstapplaats en afvaart staan op je ticket.

Zijn er geen vrijlaattochten gepland? Meld je aan voor de mailinglist Zeehonden Vrijlaten en je ontvangt automatisch bericht als er nieuwe data bekend zijn

Nu aanmelden

Mijn reserveringen

De winkelwagen is leeg.