Waddenexcursie met zandbankwandeling

Van 14 september 10:00 tot 13:00
0595-526526 (10:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 20 x Waddenexcursie met zandbankwandeling (€ 14.00)

We gaan op verkenning op de Waddenzee! Met een klein groepje varen we uit naar een heel bijzonder stukje Nederland, Werelderfgoed Waddenzee. We gaan naar een gebied waar veel zeehonden voorkomen maar ook heel veel andere dieren leven. Onderweg komen we langs zandplaten, we zullen hier van boord gaan om te ontdekken wat er allemaal op een ogenschijnlijk verlaten zandbank te zien is.

De tocht duurt ongeveer 3-4 uur en kost 14 euro per persoon, gratis voor kinderen tot 3 jaar. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen!

Ben je niet bang voor natte voeten en opgerolde broekspijpen? Kom dan aan boord van de Happy Seal - Wadstruner en laat je betoveren door een uniek gebied dat we  zullen verkennen zonder de natuur te verstoren. 

BELANGRIJK! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Reservering & informatie

Uitsluitend online te reserveren of aan de balie van het Zeehondencentrum in Pieterburen.

Aanvullende informatie over opstapplaats en afvaart staan op je ticket.

Zijn er geen vrijlaattochten gepland? Meld je aan voor de mailinglist Zeehonden Vrijlaten en je ontvangt automatisch bericht als er nieuwe data bekend zijn

Nu aanmelden