Zeehonden vrijlaten

Van 17 september 10:30 tot 12:30
+31 (0)595-526526 (9:00-17:00 uur)
Aantal plekken beschikbaar: 12 x Zeehonden vrijlaten (€ 35.00)

Bijzondere vaartocht waarbij er zeehonden worden vrijgelaten. In een heel klein groepje varen we uit om met elkaar een aantal herstelde dieren vrij te gaan laten. We varen vanuit Lauwersoog en gaan voor anker midden in de Waddenzee waar we de dieren vrijlaten vanaf een ponton. Omdat er maar een klein aantal plaatsen aan boord beschikbaar is, maak je het vrijlaten van heel dichtbij mee en ervaar je een onvergetelijk moment.

De tocht is onder begeleiding van een gids die verbonden is aan het Zeehondencentrum in Pieterburen en de prijs is inclusief entree tot het Zeehondencentrum.

De tocht duurt ongeveer 2 uur. Neem een verrekijker en camera mee, want die zullen heel goed van pas komen! Omdat er zeehonden aan boord zijn, kunnen er helaas geen honden mee. We gaan tijdens deze vaartocht niet van boord.

LET OP! Vermeld altijd je telefoonnummer bij reservering, bij extreme weersomstandigheden kan een tocht geannuleerd worden en zullen wij telefonisch contact opnemen.

Reservering & informatie

Uitsluitend online te reserveren of aan de balie van het Zeehondencentrum in Pieterburen.

Aanvullende informatie over opstapplaats en afvaart staan op je ticket.

Zijn er geen vrijlaattochten gepland? Meld je aan voor de mailinglist Zeehonden Vrijlaten en je ontvangt automatisch bericht als er nieuwe data bekend zijn

Nu aanmelden