Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Donderdag, 27 april 2017

Destructor is weer verhuisd, naar het allergrootste bad. Zijn naam kreeg hij destijds niet voor niets en nu hij zich weer veel beter voelt en ook zelf eet is het beter voor om hem maar genoeg ruimte te geven...

Om zijn nek is nog een dun litteken te zien van de vislijn en ook bij de hoek van zijn bek is een litteken te zien waar de één van de vishaken vastzat, maar verder merken we niet veel meer van alles dat hij ondergaan heeft. Wel merken we dat hij zijn naam weer eer aandoet.

In 2016 kreeg Destructor zijn naam omdat hij alles sloopte waar hij zijn flappen achter kon krijgen. De laatste dagen in het kleinere badje was geen voerbak of laarzen van een verzorger meer veilig voor hem. Omdat hij nu goed eet en goed groeit mag hij naar het Golfbad, het grootste bad dat we hebben. Op dit moment heeft hij alle ruimte want hij zwemt er samen met twee andere zeehonden.

Destructor is enorm nieuwsgierig en komt steeds voor de raampjes naar de bezoekers kijken. Vanwege zijn littekens is hij duidelijk te herkennen. Hij is ook niet onder de indruk van alle belangstelling, Destructor is een stoere vent en dat is duidelijk te zien op de foto's.

Zeehond Destructor is verhuisd naar het grote bad in Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehond Destructor is het grote bad aan het verkennen in Zeehondencentrum PieterburenZeehond Destructor heeft een vriendje in het grote bad in Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehond Destructor kijkt rond in het grote bad in Zeehondencentrum Pieterburen

< Terug naar het dossier