Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

Maandag, 22 mei 2017

Kleine Ella ontpopt zich tot een slimme en pittige dame die heel snel leert. De verzorgers zijn alert op haar tandjes maar moeten nu ook het hekje extra goed af gaan sluiten.

De vis pakt ze al uit de hand aan en daarbij let Ella niet op vingers, de net doorgekomen tandjes zijn vlijmscherp en de verzorgers moeten goed oppassen. Ella heeft nog niet door dat vis alleen uit de hand gevoerd wordt en hapt in alles dat beweegt. Gelukkig zijn de verzorgers wel wat gewend en door hun ervaring worden bijtwonden voorkomen.

Elke quarantaine unit heeft een eigen keukentje waar de verzorgers de vis en, indien nodig, medicatie klaarzetten. Ella snapt al heel goed dat de vis uit dat keukentje achter het hekje vandaan moet komen. Omdat zeehonden normaal gesproken niet heel goed zijn in het openen van hekjes werd aangenomen dat ook bij Ella het hekje wel op de normale manier gesloten kon worden. Maar Ella ziet toch kans om het hekje op te maken om zelfstandig even in het keukentje te gaan kijken of er toevallig niet een visje is achtergebleven...

Dus het hekje is heeft nu een geimproviseerde kindersluiting en Ella houdt zich wat meer bezig met haar badje. Want het zwemmen gaat ontzettend goed!

Zeehondenpup Ella zwemt al erg goed in haar badje in Zeehondencentrum Pieterburen

< Terug naar het dossier