Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

×

Waarschuwing

The form #20 does not exist or it is not published.

Dinsdag, 8 november 2016

Het gaat gelukkig alweer een stuk beter met hem! Van zijn verzorgers kreeg hij de naam Ethan, dat betekent 'veilig' en 'sterk', een naam die goed bij hem past vonden we zelf. Hij is inmiddels helemaal schoon gewassen en heeft goed kunnen uitrusten.

Toen de laag zand en slik van hem was afgespoeld zagen we dat de vacht al weer wat aan het groeien is, de kleine stoppels zijn al zichtbaar. Hij moest even wennen aan de visjes die wij hem geven maar nu eet hij ook goed. De dierenarts is heel tevreden, Ethan mag dagelijks al wat langer zwemmen en hij lijkt ontspannen in zijn badje. 

Wel is hij heel alert op alles wat er om hem heen gebeurt maar dat is alleen maar goed. Zijn bloed is onderzocht en daar waren geen bijzonderheden, wel heeft hij erg last van zijn ogen en daar wordt hij nu voor behandeld.

De komende tijd zal hij vooral op gewicht moeten komen. Nu hij wat rust heeft gekregen zien we hem opknappen maar hij is erg mager.

Zeehond Ethan is aan het uitrusten

DOE MEE, GEEF EEN VISJE
De komende tijd zal Ethan behandeld worden en kan hij weer aansterken. Wil je hem helpen en een of meer porties vis doneren? Elk bedrag, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding van deze zeehond.

<< Terug naar dossier