Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

×

Waarschuwing

The form #20 does not exist or it is not published.

Vrijdag, 21 oktober 2016

Ze begint een beetje te wennen en is wat tot rust gekomen, daardoor eet ze nu ook goed. Als de visjes gebracht worden strekt ze zich helemaal uit om ze te vangen en dat is natuurlijk heel imponerend om te zien!

Doordat ze nu goed eet is ze al weer 3 kilo aangekomen. Natuurlijk moeten er nog tientallen kilo's bij voordat ze op haar oude gewicht is maar we zijn hier al heel blij mee. Zadelrobben zijn heel stressgevoelig en de gecreëerde rust rondom haar bassin lijkt dus het gewenste resultaat te hebben. Bezoekers kunnen haar alleen vanaf een plateau zien zodat het rond het bassin zo rustig mogelijk blijft.

Voor wie haar wil bezoeken: wij vragen hiervoor begrip en verzoeken je de rust van het dier niet te verstoren in het bassin.

Zadelrob Harpie strekt zich uit in het bad om een visje te vangen

HELP HARPIE GROEIEN!
Harpie zal 100 kilo aan moeten komen voordat ze weer vrijgelaten kan worden. Dat betekent dat ze heel veel vis gevoerd zal krijgen. Een enkele portie voor een Gewone zeehond kost ongeveer 5 euro, de porties van Harpie zijn twee keer zo groot. Wil je haar helpen en een of meer porties vis doneren? Elk bedrag, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding van Harpie.

<< Terug naar dossier

Het verhaal van Summer

Hoe kan een zadelrob zover van huis raken en wat is daar aan vooraf gegaan? Het verhaal van Summer vertelt wat er gebeurd kan zijn en geeft meer informatie over de zadelrob.

Lees verder