Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

×

Waarschuwing

The form #20 does not exist or it is not published.

Zondag, 1 januari 2017

Harpie heeft een nieuwe naam gekregen. Ze heet sinds een paar dagen Summer. Deze naam heeft ze gekregen van haar adoptant die iets heel bijzonders voor haar gaat doen. Wat dat is, zal nog even een verrassing moeten blijven...

We moeten nog even wennen maar deze naam past prachtig bij haar. Summer is een schitterende naam voor dit mooie dier. En wat gaat het goed met haar! Zo iel als ze was toen ze bij ons kwam, zo groot is ze nu geworden! Ons Nederlandse klimaat is eigenlijk veel te warm voor haar en daarom brengt ze het grootste deel van haar tijd door in het water van ons bassin. Een van haar verzorgers lukte het om tijdens voedertijd deze mooie actiefoto's van haar te maken.

Zadelrob Summer boven water

Zadelrob Summer zwemt in het bad

Zaldelrob Summer onderwater

Zadelrob Summer zwemt naar links onderwater

Zadelrob Summer pakt een visje onderwater

Foto's: John o'Connor

HELP HARPIE GROEIEN!
Harpie moet in totaal 100 kilo aan moeten komen voordat ze weer vrijgelaten kan worden. Dat betekent dat ze heel veel vis gevoerd zal krijgen. Een enkele portie voor een Gewone zeehond kost ongeveer 5 euro, de porties van Harpie zijn twee keer zo groot. Wil je haar helpen en een of meer porties vis doneren? Elk bedrag, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding van Harpie.

<< Terug naar dossier

Het verhaal van Summer

Hoe kan een zadelrob zover van huis raken en wat is daar aan vooraf gegaan? Het verhaal van Summer vertelt wat er gebeurd kan zijn en geeft meer informatie over de zadelrob.

Lees verder