Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

×

Waarschuwing

The form #20 does not exist or it is not published.

Woensdag, 7 december 2016

Het hekje tussen de badjes is weggehaald, nu kunnen Hulcky en de 3 andere zeehonden van badje naar badje gaan. En dat is leuk want je hopt uit het ene badje en op je buik glijd je dan zo het andere weer in!

Alle vier zijn ze ongeveer 6 maanden oud. Dat is voor een zeehond al bijna volwassen maar nog niet te oud om samen te spelen. En dat doen ze dan ook! Ze zitten achter elkaar aan in de twee badjes en dat gaat met een hoop gespetter. Leuk om te zien! Als het tegen etenstijd begint te lopen zijn ze heel actief. De visjes worden snel verorbert en daarna keert de rust weer.

Hulcky groeit goed, op de foto is goed te zien dat ze de zo noodzakelijke rondingen begint te vertonen. Dat is fijn want we hopen haar natuurlijk weer snel vrij te kunnen laten. Maar tot die tijd lijkt ze het in Pieterburen wel naar haar zin te hebben.

Zeehond Hulcky ligt uit te rusten na het zwemmen

HELP MEE, GEEF HULCKY EEN VISJE
De komende tijd zal het zeehondje behandeld worden en kan ze aansterken. Wil je haar helpen en een of meer porties vis doneren? Elk bedrag, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding van Hulcky.

<< Terug naar dossier