Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Dinsdag, 9 januari 2018

De röntgenfoto's zijn afgelopen vrijdag gemaakt en Joline's achterflap ziet er goed uit, dat betekent dat ze mocht verhuizen en gisteren is ze dan ook vanuit intensive care naar het Reigerbad gegaan.

Daar heeft ze gezelschap van een aantal andere Grijze zeehonden en natuurlijk is Joline te zien voor de bezoekers. Het Reigerbad is een relatief groot bad en is het achterste bad op het buitenterrein. Het is een heel bijzonder bad omdat deze, net als de andere baden, op de waterzuivering is aangesloten maar als enige bad ook daarvan losgekoppeld kan worden. Dit is soms nodig in heel bijzondere gevallen. Bij Joline is dat niet nodig. Zij is wel een bijzonder geval maar op een andere manier.

Op de röntgenfoto is goed te zien hoe mooi haar achterflap heelt. Daarbij eet ze goed, ze groeit goed en het ziet er naar uit dat Joline snel klaar zal zijn voor een reisje terug naar huis!

 

Grijze zeehond JolineJoline zwemt net zo goed als de andere zeehonden, ze ondervindt geen hinder van haar geamputeerde tenen.

xray joline