Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Woensdag, 28 maart 2018

Op vrijdag 23 maart was het zover! Justin en Case zijn vrijgelaten vanaf het strand van Lauwersoog. Na twee maanden in de opvang keerden ze terug naar de Waddenzee, met z'n tweetjes en een aantal andere zeehonden!

Dinsdag, 20 maart 2018

Er is goed nieuws! Justin en Case zijn klaar om te worden vrijgelaten. Ze zijn gezond en sterk genoeg om terug te gaan naar zee. Tot die tijd verblijven ze in het ‘Golfbad’, samen met zes andere zeehonden.

Vrijdag, 16 maart 2018

Afgelopen zaterdag was het zover: Justin en Case kwamen weer samen! Ze verhuisden voor de tweede keer. Ze verblijven nu in het Golfbad. Hier zullen ze blijven totdat ze kunnen worden vrijgelaten.

Vrijdag, 9 maart 2018

Na Justin eet nu ook Case haar haring zelf op. Drie weken geleden kon je hier lezen dat het Justin was die als eerste zelf at. Hij at al uit de handen van de verzorger toen hij nog in intensive care zat. Maar Case is nu ook zover.

Woensdag, 28 februari 2018

Afgelopen maandag mochten Justin en Case uit de intensive care! Nou ja, eigenlijk gold dit alleen voor Case. Zij is naar een buitenbad verhuisd terwijl Justin overgeplaatst werd naar een andere intensive care.

Vrijdag, 23 februari 2018

Intussen verblijven Justin en Case al een maand op de intensive care afdeling van het Zeehondencentrum. Afgelopen maandag werden ze weer gewogen en qua gewicht gaat het de goede kant op met het duo.

Donderdag, 15 februari 2018

Justin en Case zitten nu zo’n drie weken samen in de intensive care. Het gaat intussen al een stuk beter met ze! Ze hebben geen medicijnen meer nodig en ze zijn vrij actief zoals in het filmpje goed te zien is.

Dinsdag, 6 februari 2018

Na anderhalve week samen in quarantaine eet Justin al uit de hand, hij eet al hele vissen maar Case nog niet, zij krijgt nog steeds vispap. Vier keer per dag komen de verzorgers langs om ze te voeren.

Dinsdag, 30 januari 2018

Op 26 januari 2018 kwamen er twee meldingen binnen van verzwakte Gewone zeehonden op verschillende locaties; eentje vanaf Ameland en een andere uit Noordwijk en samen kwamen ze aan bij het Zeehondencentrum.