Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Het ging net zo goed met Justin en Case. Hun gewicht nam toe en ze hadden geen medicijnen meer nodig. Maar hoe leuk Justin en Case ook met elkaar speelden, soms kan het iets te ruig gaan. Tijdens het verblijf in hun gedeelde intesive care unit ontstond er een wondje op de rechter voorflap van Justin. Om ervoor te zorgen dat het wondje in alle rust kan genezen zijn de zeehonden uit elkaar gehaald.

Case is naar het buitenverblijf ‘Nieuwe Badjes’ gaan. Hier zit ze lekker buiten en kan ze in een buitenbadje zwemmen. Ook heeft haar nieuwe verblijf een afdak met warmtelampen waar ze onder kan liggen. Dat komt goed van pas met dit koude weer! Als Justins wond genezen is mag hij ook naar buiten. Justin zit nu in Zorgunit 12. In deze unit voor intensieve zorg kunnen wij Justin een individuele behandeling geven. Zoals je op de onderstaande foto kan zien is dit een verblijf dat een opknapbeurt nodig heeft.

Met de inzamelingsactie voor nieuwe zorgunits kun je een bijdrage geven om het verblijf van Justin te vernieuwen!   Hieronder zijn foto’s te zien van het nieuwe verblijf van Justin en Case. Zullen ze weer een keer bij elkaar komen? Houd deze pagina's in de gaten voor meer updates!

justin Foto boven: Justin net na zijn overplaatsing naar Zorgunit 12

case nwbadjes 01Foto boven: Case vermaakt zich buiten in Nieuwe Badjes!