Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Als alles goed blijft gaan zullen ze binnenkort naar een buitenverblijf worden verplaatst. Maar dat is nu nog niet zover. Ondanks dat Justin en Case geen medicijnen meer krijgen, moeten ze eerst meer herstellen voordat ze naar buiten mogen.

Op dit moment is hun gewicht nog te laag; Justin weegt zo’n 16 kilo en Case 19 kilo. Sinds binnenkomst zijn ze een paar kilo afgevallen, dat is normaal en hun gewicht neemt nu langzaamaan weer toe. Hun speklaag moet nog wat dikker worden om bestand te zijn tegen de koude buitenlucht.

Justin eet al een poosje zelf de haringen, maar Case is nog niet zover. Zij krijgt nog zalmpap van de verzorgers. De verzorgers proberen het zelf eten te stimuleren door haar een vis te geven en vis in het zwembad te gooien, maar bij sommige zeehonden heeft deze verandering van spijs even tijd nodig!

In de tussentijd houden Justin en Case elkaar druk bezig. Het zijn erg actieve zeehonden die met elkaar spelen. Aangezien ze nog niet helemaal hersteld zijn van hun longworminfectie moeten ze wel genoeg rust nemen. Daarom scheiden de verzorgers ze een paar uur per dag door middel van een hekje, zodat ze niet al hun kostbare energie kwijtraken aan zwemmen en spelen.

Ben je benieuwd hoe het ze in de intensive care vergaat? In het onderstaande filmpje kun je zien hoe Justin & Case samen spelen.