Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

Maandag, 26 september 2016

De buitenste hechtigingen zijn eruit. Daardoor lijkt de wond op dit moment weer wat groter maar het gaat heel goed. Miss Pirate is hard op weg naar haar definitieve herstel.

Na de operatie is de wond gevuld met een soort sponsje om eventueel nabloeden te kunnen stoppen. Dit sponsje is nu verwijderd, daardoor moesten de buitenste hechtigingen verwijderd worden. Op de plaats waar het oog zat, zit nu een kuil en dat lijkt een beetje vreemd. Het zal de komende tijd verder genezen en minder zichtbaar worden hoewel er altijd wel een kuiltje zichtbaar zal blijven. Het vlees rondom de wond is mooi van kleur en de wond geneest heel goed. Onze dierenartsen zijn heel tevreden.

Miss Pirate voelt zich duidelijk ook goed en lijkt het soms zelfs best naar haar zin te hebben als ze wat ligt te dommelen aan de rand van haar bassin. De operatie heeft geen invloed op haar gewicht gehad, ze groeit goed en is in haar tijd bij ons al zo'n 15 kilo aangekomen. Ze heeft altijd trek en reageert enthousiast als de visemmer in aantocht is. De hinder die ze van haar gewonde oog ondervond, is weg en dat is aan haar te merken.

Zeehond Miss Pirate is aan het herstellen van haar wond

 

HELP MISS PIRATE
Een zeehond opvangen als Miss Pirate doen we (gelukkig) niet dagelijks. Het zijn de bijzondere gevallen waar we mee te maken krijgen en de zorg voor dit dier is heel kostbaar. Wil je helpen met een bijdrage? Elke gift, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding en medische kosten van Miss Pirate.